ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αποκάλυψη της Adele για το γάμο και τον έρωτα

Η αποκάλυψη της Adele για το γάμο και τον έρωτα

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν ανύπαντρη μητέρα έβαλε η καλλιτέχνιδα από τη Βρετανία Adele που επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη παντρευτεί τον επί μακρόν σύντροφό της Σάιμον Κονέκι και πατέρα του τετράχρονου γιου της ενώπιον του κοινού της σε συναυλία της στο Μπρισμπέϊν της Αυστραλίας αποκάλυψε η Guardian.

Η 28χρονη Αdele είναι επί χρόνια ζευγάρι με τον Σάιμον Κονέκι, πρώην χρηματιστή ο οποίος ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση drop4drop που έχει στόχο την άσκηση πιέσεων για την παγκόσμια πρόσβαση στο πόσιμο νερό.

Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, τον Άντζελο, αλλά η Αντέλ απέφευγε να αποκαλύψει αν είναι παντρεμένη καθώς προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε την είδηση στη διάρκεια της συναυλίας της χθες Κυριακή λίγο πριν ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία που έγραψε το 2011, το Someone Like You, έπειτα από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό, όπως είπε, από προηγούμενη σχέση της.

"Αυτό το συναίσθημα όταν ερωτεύεσαι κάποιον είναι το ομορφότερο στον κόσμο. Και είμαι εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα. Προφανώς δεν μπορώ να βιώσω πάλι αυτά τα συναισθήματα γιατί είμαι παντρεμένη πλέον. Εχω βρει τον άνθρωπό μου" πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η βρετανίδα ντίβα Adele είναι η θριαμβεύτρια της χρονιάς μετά από τον θρίαμβο της στα φετινά Grammy όπου και έγραψε ιστορία.

Η Adele των πέντε Grammys έγινε η πρώτη καλλιτέχνις που κατάφερε να κερδίσει τα βραβεία του καλύτερου άλμπουμ, ηχογράφησης και τραγουδιού της χρονιάς για δεύτερη φορά.

"Πριν από πέντε χρόνια ήμουν εδώ, ήμουν έγκυος αλλά δεν το ήξερα... Μέσα από τις εγκυμοσύνες μου και αφού έγινα μητέρα έχασα κάτι από μένα. Αγωνίζομαι ακόμη με το γεγονός ότι είμαι μητέρα. Είναι πραγματικά δύσκολο" είπε στη μεγάλη σκηνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ