ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: με νέα εμφάνιση μιλάει για σεξ στους Sunday Times

Κρίστεν Στιούαρτ: με νέα εμφάνιση μιλάει για σεξ στους Sunday Times

Μόλις πριν λίγους μήνες η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε πρωτοσέλιδα όταν αποφάσισε να μιλήσει για την αμφισεξουαλικότητα της.

Σήμερα εξηγεί στους Sunday Times γιατί αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της τόσο μιλώντας για τις ερωτικές της προτιμήσεις που σόκαραν πολλούς. "Μου φάνηκε σημαντικό και επίκαιρο" είπε η 26χρονη ηθοποιός.

Η πρώην σταρ του Λυκόφωτος αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή με τους θαυμαστές της λέγοντας ότι "λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα τόσα πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω μου, συνειδητοποίησα ξαφνικά πως –με την ιδιωτική μου ζωή- επηρεάζω μεγάλο αριθμό ανθρώπων με αυτό που είμαι".

"Ήταν μία ευκαιρία να δώσω μία γεύση από κάτι που ήταν τόσο δικό μου, να κάνω έστω και ένα ακόμα άτομο να αισθανθεί καλά με τον εαυτό του" είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη προσοχή που είχαν δώσει τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στη διαφορετική ματιά με την οποία είχαν προσεγγίσει τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

personalshopper keyart1 fmhr

Αν θεωρούσα την σεξουαλικότητα μου ότι δεν είναι η πρέπουσα, σαν κάτι που χρειάζεται βοήθεια, τότε θα την κρατούσα για πάντα μυστική. Αλλά τότε δεν θα μπορούσα να περπατήσω στο δρόμο κρατώντας το χέρι του δικού μου ανθρώπου, έτσι όπως με ακολουθούν παντού" είπε και πρόσθεσε:

"Όταν έβγαινα με τον Ρομπ, η δημοσιότητα ήταν εχθρός και αυτός δεν είναι τρόπος για να ζεις. Δεν ήταν αυτή η μεγάλη δήλωση, ήμουν όμως τόσο μπερδεμένη. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει το ποια είμαι".

Το νέο της κούρεμα δεν είναι το μόνο που άλλξε επάνω της στην πρεμιέρα της ταινίας Personal Shopper στο Λος Άντζελες.ΔΗΜΟΦΙΛΗ