ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί η Έμμα Γουάτσον είπε όχι στο La La Land

Γιατί η Έμμα Γουάτσον είπε όχι στο La La Land

Aπό τη μία Έμα στην άλλη. Μπορεί η Έμα Στόουν να κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ, La La Land, όμως ο ρόλος αρχικά είχε συζητηθεί να παραδοθεί σε μία άλλη Έμα.

Η Έμμα Γουάτσον και ο Μάιλς Τέλερ ήταν αυτοί που αρχικά είχαν επιλεγεί για να ενσαρκώσουν στην ασημένια οθόνη την Μία και τον Σεμπ, τελικά όμως τους ρόλους πήραν η Έμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Στο διάστημα που πέρασε ήταν πολλές οι φήμες που κυκλοφόρησαν για το τι πήγε στραβά και χάλασε η συμφωνία. Από τις υπερβολικές απαιτήσεις της Γουάτσον μέχρι και το ότι ο Τέλερ ζήτησε επιπλέον 2 εκατ. δολάρια από αυτά που του προσφέρονταν ως αμοιβή.

Την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη αποκάλυψε η Γουάτσον.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly η "Ερμιόνη" αποκάλυψε ότι "πρόκειται για εκείνες τις περιπτώσεις που μερικά ονόματα συνδέονται με κάποιες παραγωγές πολύ νωρίς και ανακοινώνονται από ενθουσιασμό χωρίς να έχει επιτευχθεί, όμως, η τελική συμφωνία".

Η Γουάτσον γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο έργο καθώς είχε ήδη δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Ντίσνεϊ Η Πεντάμορφη και το Τέρας και δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των δύο απαιτητικών κινηματογραφικών παραγωγών.

EMMA

"Ήξερα ότι έπρεπε να μάθω να ιππεύω, να χορεύω, να τραγουδάω και πως έπρεπε να είμαι στο Λονδίνο για να τα κάνω όλα αυτά", είπε η 26χρονη Γουάτσον μιλώντας για την προετοιμασία της ταινίας Η Πεντάμορφη και το Τέρας δίνοντας ένα τέλος στις φήμες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ