ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Oι δράκοι θα έχουν το μέγεθος ενός Boeing 747

Game of Thrones: Oι δράκοι θα έχουν το μέγεθος ενός Boeing 747

Οι δράκοι θα επιστρέψουν πιο δυνατοί και μεγαλύτεροι από ποτέ στην 7η και προτελευταία σεζόν του Game of Thrones. Ναι, τα ίδια λέμε κάθε χρόνο μόνο που αυτή τη φορά η αλλαγή θα είναι επική και τεράστια.

Όπως αποκάλυψε στο Entertainment Weekly o σκηνοθέτης Matt Shakman οι τρεις φύλακες της Ντενέρις Ταργκάριεν, της Μητέρας των Δράκων, τα "παιδιά" της είναι πλέον κτήνοι και πιο τρομακτικοί από ποτέ καθώς η μάχη για τον θρόνο κορυφώνεται.

“Οι δράκοι έχουν το μέγεθος ενός Boeing 747 με τον Drogon, τον πιο δυνατό όλων να ξερνάει φλόγες 10 μέτρα σε διάμετρο" είπε ο Shakman, ένας από τους τέσσερις σκηνοθέτες που έχουν αναλάβει να φέρουν στην οθόνη τα επεισόδια του έβδομου κύκλου μαζί με τους βετεράνους της κάμερας στο GoT Alan Taylor, Jeremy Podeswa και Mark Mylod.

Επειδή τα λόγια δεν εντυπωσιάζουν χωρίς να ξέρεις για τι μεγέθη μιλάμε ας μας υπενθυμίσουμε ότι ένα Boeing 747 που αποτελείται από 6 εκατομμύρια μέρη με καλωδιώσεις του έχουν συνολικό μήκος 274 χιλιόμετρα και σωληνώσεις που φτάνουν τα οχτώ χιλιόμετρα έχει μήκος του αεροσκάφους 70.6 μέτρα και άνοιγμα φτερών που φτάνει τα 64.4 μέτρα.

Θεωρείται ένας γίγαντας των αιθέρων και ο Drogon είναι ο δράκος τους.

daenerys dragon GameofThrones 2

Tο βραβευμένο με Emmy Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες στις 16 Ιουλίου όπως ανακοινώθηκε μέσω live streaming στη σελίδα του GoT στο Facebook μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Αν και οι παραγωγοί της σειράς μετέφεραν την πρεμιέρα τρεις μήνες αργότερα από ό,τι περιμέναν οι fan επιμένουν ότι θα επιβραβεύσουν το κοινό για την υπομονή του με χορταστικά σε δράση και διάρκεια αλλά μόλις επτά επεισόδια.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ