ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Ωνάση: Το ατύχημα της δεν συγκίνησε τον Αλβάρο (vid)

Αθηνά Ωνάση: Το ατύχημα της δεν συγκίνησε τον Αλβάρο (vid)

Η μάχη στα δικαστήρια των Βρυξελλών με τον πρών σύζυγο της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο συνεχίζεται αναφέρει η Epoca για το πολύκροτο διαζύγιο αλλά η κληρονόμος Αθηνά Ωνάση δεν έχει να δώσει μόνο αυτή την πάλη αυτές τις μέρες. 

Aυτό το Σαββατοκύριακο η απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση είχε ατύχημα με το άλογό της Contanga κατά τη διάρκεια του τουρνουά ιππασίας Saut-Hermes.

Ευτυχώς για την Αθηνά Ωνάση μπορεί η πτώση από το άλογο να την απέκλεισε από τη νίκη στο τουρνουά ιππασίας, ωστόσο ο τραυματισμός της δεν φάνηκε να είναι σοβαρός με την ίδια να αποχωρεί από την αρένα κουτσαίνοντας. Ο πόνος ήταν εμφανής στο πρόσωπο της αναφέρουν τα media αλλά η Αθηνά Ωνάση σηκώθηκε και αποχώρησε μετά την απροσδόκητη πτώση της.

Με τις πληροφορίες για το ατύχημα και τον τραυματισμό της κληρονόμου να είναι λίγες όσοι είναι σύμμαχοι της και fan των επιδόσεων της στην αρένα ανησυχούν για το κατά πόσο η Ωνάση θα μπορεί να συμμετέχει στο επόμενο τουρνουά του Ιουνίου. Από την 1η μέχρι και την 3η Ιουνίου 2017 η Αθηνά Ωνάση διοργανώνει το CSI5* Longines Athina Onassis HorseShow στο Σεν Τροπέ.

ath

Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα της Ωνάση στην αρένα. H Ωνάση έχει βρεθεί εκτός αγώνων τόσο τo 2007 όσο και το 2012 τραυματίζοντας τους αυχενικούς σπονδύλους της.

Σε εντελώς παράλληλο χρόνο ο σύζυγος της, επίσης αναβάτης, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιμαχίας τους για το διαζύγιο τους.

Με μια ανάρτηση στο Ιnstagram ο Άλβαρο εξέφρασε την αγάπη του για την νέα του σύντροφο, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση της είδησης που τον θέλει να έχει καταθέσει αγωγή κατά της πρώην συζύγου του ζητώντας της όπως αναφέρει το Bunte περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία και τα εκτροφεία της κληρονόμου.

https://www.instagram.com/p/p

Η αγωγή ήρθε μετά την άρνηση της κληρονόμου να του επιτρέψει να δει τα αγαπημένα του άλογου.

Η νέα σύντροφος του Μιράντα είναι η Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο. Στην φωτογραφία που πόσταρε ο Άλβαρο αρκέστηκε να γράψει.

"Σ' αγαπώ".

saut hermes 20171 683x1024 copy


ΔΗΜΟΦΙΛΗ