ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλύπτει γιατί μειδίαζε στο φιάσκο των Όσκαρ

O Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλύπτει γιατί μειδίαζε στο φιάσκο των Όσκαρ

Ήταν μια στιγμή ανθολογίας στη φετινή απονομή που θα μείνει στα χρονικά της Ακαδημίας ως μια από τις πιο απρόβλεπτες όλων των εποχών.

Τα Όσκαρ σίγουρα χαρακτηρίστικαν από την επική γκάφα που έγινε με τον Γουόρεν Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βράβευσης της Καλύτερης Ταινίας της χρονιάς.

Αντί να ανακοινωθεί ο νικητής (το Moonlight) οι δύο βετεράνοι του Χόλιγουντ έδωσαν το βραβείο στο La La Land, ένα λάθος που έγινε καθώς μπερδεύτηκαν οι φάκελοι με το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου που πήγε η Έμα Στόουν του La La Land κι έτσι το καστ του μιούζικαλ μαζί με τους παραγωγούς ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο.

Όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα έγινε γνωστό το λάθος, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, συμπρωταγωνιστής της Στόουν, ανέβηκε στη σκηνή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του και όλοι αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που του φάνηκε τόσο αστείο τη στιγμή που μάθαινε ότι η ταινία που πρωταγωνιστούσε δεν θα έπαιρνε το πολυπόθητο βραβείο.

Περίπου ένα μήνα μετά ο ηθοποιός έλυσε την απορία πολλών μιλώντας σε ένα συνέδριο που έγινε στο Λας Βέγκας.

"Αυτό που πραγματικά συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου ήταν κάτι σουρεαλιστικό έτσι κι αλλιώς. Έβλεπα τους ανθρώπους που είχαν αρχίσει να πανικοβάλλονται και να στριμώχνονται και κάτι τύπους με ακουστικά να ανεβαίνουν στη σκηνή κι ένιωσα σαν κάποιος να είχε τραυματιστεί" είπε ο 36χρονος σταρ του Χόλιγουντ.

"Νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο είδος ιατρικού περιστατικού και μέσα στο κεφάλι μου είχε αρχίσει να υπερισχύει αυτό το κακό σενάριο. Και τότε άκουσα ότι όλα αυτά έγιναν γιατί το βραβείο το κέρδισε το Moonlight. Ένιωσα τέτοια ανακούφιση που ξέσπασα σε γέλια" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ