ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Timberlake, Timbaland & Pharrell Williams θα κατακτήσουν τα charts

Timberlake, Timbaland & Pharrell Williams θα κατακτήσουν τα charts

Mε μία ανάρτηση του στο Instagram o Justin Timberlake δείχνει τις προθέσεις του να κατακτήσει ξανά τα charts και έχει στο πλευρό του δύο συμμάχους με μεγάλες επιδόσεις στη μουσική βιομηχανία.

 

Στη λήψη οι τρεις καλλιτέχνες ποζάρουν στο studio ηχογράφησης με μια λεζάντα που δίνει αφορμή για πολλές υποθέσεις. Τη λήψη ανάρτησαν τόσο ο Timberlake όσο και ο Timbaland με το κρυπτογραφημένο μήνυμα: “...”.

Βέβαια είναι μια σχέση που κρατάει από παλιά. Το 2002, οι Timbaland και Pharrell Williams βοήθησαν στην παραγωγή του solo project του Timberlake που τον απογείωσε μετά τη διάλυση του boy-band *NSYNC.

Η συνεργασία τους είχε αποτέλεσμα τα κλασικά hit “Cry Me a River,” “Rock Your Body” και “Señorita.” Πλέον η Αγία Τριάδα είναι στο studio και κάθε μουσικό ρεπορτάζ μιλάει για μια συνάντηση κορυφής. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο νέο που επιφύλαξε για τους fan του ο Pharrell.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Eπαναπροσδιορίζοντας το μιούζικαλ

BN EI817 Pharre ER 20140902114057

Τα παιδικά χρόνια του Αμερικανού, τραγουδιστή, τραγουδοποιού και κινηματογραφικού παραγωγού θα είναι η κεντρική ιστορία μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη, με τίτλο "Atlantis", μιας μουσικής εκδοχής του έργου "Ρωμαίος και Ιουλιέτα".

Το φιλμ τοποθετείται στα χρόνια που έζησε ο τραγουδιστής στη Βιρτζίνια Μπιτς. Στην ηλικία των 12 ετών ο Pharrell Williams φοίτησε σε σχολείο για χαρισματικά παιδιά, όπου γνωρίστηκε με τον Τσαντ Χιούγκο και δημιούργησαν το δίδυμο παραγωγής δίσκων "The Neptunes".

Ο Williams πούλησε τον πρώτο του δίσκο σε ηλικία 19 ετών.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μάγιερ που έχει κατακτήσει το Broadway στο παρελθόν με τις παραγωγές
"Spring Awakening" και "American Idiot" αναφέρει το Hollywood Reporter. Ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει το οικογενειακό δράμα "Flicka" και τώρα έχει αναλάβει την προσαρμογή του θεατρικού έργου του Τσέχωφ "Ο Γλάρος".

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Williams με το studio της Fox. Έχει προηγηθεί η συμμαχία τους για το πολυβραβευμένο "Hidden Figures" στο οποίο ο τραγουδιστής ήταν και παραγωγός αλλά και συνθέτης του soundtrack.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ