ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος σακάτεψε το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Ποιος σακάτεψε το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Σοκ προκάλεσε τους fan του ο σταρ του ποδοσφαίρου και του marketing Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν ανέβασε ένα selfie του στο Instagram. Σε αυτή το προφίλ του είναι σακατεμένο από μια τεράστια ουλή και τα δόντια του κίτρινα.

Ο πρώην άσος των γηπέδων αποχωρίστηκε το πρόσωπο και το ζεστό του βλέμμα για χάρη των σκηνοθετικών απαιτήσεων του Γκάι Ρίτσι και τη συμμετοχή του στην ταινία "Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού".

Ο Μπέκαμ συνόδεψε τη φωτογραφία του στο Instagram με τη λεζάντα "μία βίαιη μέρα στο γραφείο". Όμως ένας άλλος σταρ ευθύνεται για το "τρομακτικό" πρόσωπο του Becks.

https://www.instagram.com/p/p

"Είναι στο συμβόλαιό μου, πρέπει να είμαι το μοναδικό όμορφο πρόσωπο στην οθόνη", είπε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τσάρλι Χάναμ αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη μεταμόρφωση.

"Έτσι είπα: δεν μπορεί να παίζει εδώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με αυτά τα μπλε παιδιάστικα μάτια και τα λαξευμένα ζυγωματικά. Σημαδέψτε τον, αλλιώς δεν παίζει στο τρέιλερ μου" πρόσθεσε περιπαικτικά.

Charlie Hunnam EW

Πάντως, ο Χάναμ εξομολογήθηκε ότι ο Ρίτσι σκέφτηκε να κρατήσουν μυστική την εμφάνιση του Μπέκαμ στην ταινία λέγοντας ότι "είχαμε μία έντονη αισιοδοξία ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μυστική τη συμμετοχή του Μπέκαμ στην ταινία".

Όπως εξήγησε ο Χάναμ ήταν "να παίξουμε τη μισή σκηνή με τον Μπέκαμ σημαδεμένο και κανένας δεν θα καταλάβαινε ότι είναι αυτός και τώρα θα γύριζε από την άλλη πλευρά και θα γινόταν η μεγάλη αποκάλυψη".

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Μαΐου.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ