ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολύ κακές εισπράξεις: Σάια ΛαΜπεφ, Χάλι Μπέρι & άλλοι ζημιογόνοι σταρ

Πολύ κακές εισπράξεις: Σάια ΛαΜπεφ, Χάλι Μπέρι & άλλοι ζημιογόνοι σταρ

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Σάια ΛαΜπεφ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες καθώς έχει επενδύσει περισσότερο στο προφίλ του ακτιβιστή καλλιτέχνη. Ωστόσο το κάνει.

Βέβαια η νέα του ταινία με τίτλο Man Down που άνοιξε στη Βρετανία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της στη Μόστρα της Βενετίας έκοψε μόλις ένα εισιτήριο. Αξίας 7 στερλίνων, κάτι περισσότερο από οκτώ ευρώ.

Ο ΛαΜπέφ μάλλον δεν έπεισε πολλούς να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του ως βετεράνος σε μια Αμερική σε αποκαλυπτικούς καιρούς ακόμη και αν έχει δίπλα του συμπρωταγωνιστές τους Κέιτ Μάρα και Γκάρι Όλντμαν.

Η ταινία προβλήθηκε σε μια αίθουσα στο Burnley. Ωστόσο ο ΛαΜπεφ δεν είναι ο μόνος σταρ που δεν φέρνει χρήματα στα ταμεία.

Με αφορμή τη χαμηλή απόδοση του ΛαΜπεφ η The Guardian θυμάται και άλλες τραγικές εισπρακτικές αποτυχίες μεγάλων αστέρων.

Dark Tide με τη Χάλι Μπέρι: 105.26 EUR

Motherhood με την Ούμα Θέρμαν: 102.92 EUR

The Colony με την Έμμα Γουάτσον: 54.97 EUR

Μπορεί το "Man Down" να έφερε κάτι λιγότερο από τρεις μπύρες ή ένα latte στα ταμεία στη Βρετανία όπου είχε διανομή σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων αλλά και ηλεκτρονικές πλατφόρμες στην Βρετανία ωστόσο στις ΗΠΑ η ταινία τα πήγε κάπως καλύτερα.

Τον Δεκέμβριο έφερε περίπου $454.490 στα ταμεία της χώρας.

mandown

ΔΗΜΟΦΙΛΗ