ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αν Χάθαγουεϊ: H Πρέσβειρα του ΟΗΕ ένα τέρας & όλοι μιλάνε για αυτό

Αν Χάθαγουεϊ: H Πρέσβειρα του ΟΗΕ ένα τέρας & όλοι μιλάνε για αυτό

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση σταρ. Ισορροπώντας ανάμεσα στο mainstream και το ανεξέρτητο με την ίδια ευκολία που μπορεί να αυτοσαρκαστεί αλλά και να γίνει είτε η πιο αντιπαθητική είτε η πιο συμπαθητικής σταρ της γενιάς της η Χάθαγουεϊ επιστρέφει στον κινηματογράφο απροσδόκητα. Είναι ένα τέρας.

Κυριολεκτικά και μάλιστα ένα τέρας που έχει διάθεση να φέρει τον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο ξανά σε πρώτο πλάνο προωταγωνιστώντας σε ένα film που ακριβολογεί με τον τίτλο του. Ονομάζεται "Colossal". Η ίδια βέβαια αρνείται να κατηγοριοποιήσει την ταινία που προκαλεί buzz όπου και αν έχει προβληθεί.

"Πιστεύω ότι είναι όλα τα είδη και κανένα", δήλωσε εκφράζοντας παρόμοια άποψη με το πώς βλέπει τον ρόλο της στην ταινία.

"Αυτό που μου αρέσει με την Γκλόρια είναι ότι είναι σε μια αναστάτωση, είναι ανθρώπινη, χαμένη, χαριτωμένη και γλυκιά, συμπονετική και ανόητη, απλά πραγματικά αληθινή και το εκφράζει" τόνισε.

Στο "Colossal", η Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί ως Γκλόρια, της οποίας η ζωή βγαίνει εκτός ελέγχου εξαιτίας του γεγονότος ότι πίνει υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα να χάσει τον μνηστήρα της, τον οποίο υποδύεται ο Νταν Στίβενς. Η Γκλόρια χάνει και τη δουλειά της και αποφασίζει να αφήσει τη ζωή στη Νέα Υόρκη για να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

2017 04 05T054545Z 186599014 RC15AAC19FA0 RTRMADP 3 FILM COLOSSAL PREMIERE

REUTERS/Mario Anzuoni

Εκεί, επανασυνδέεται με έναν παλιό της φίλο, τον 'Οσκαρ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέισον Σουντέικις. Ωστόσο, η Γκλόρια μαθαίνει στις ειδήσεις ότι ένα τέρας ξεκινά από τη Σεούλ μια επίθεση προκειμένου να πλήξει το Τόκιο.

Αρχίζει λοιπόν να πιστεύει ότι το πνεύμα της συνδέεται με το γεγονός αυτό που μοιάζει ωστόσο τόσο μακρινό και ότι η ζωή του τέρατος συνδέεται κατά παράξενο τρόπο με τη δική της. Προκειμένου να εμποδίσει την καταστροφή της γιαπωνέζικης πρωτεύουσας, πρέπει να βρει για ποιους λόγους συνδέεται με το τέρας.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Ισπανού Νάτσο Βιγκαλόντο, συγγραφέα και ηθοποιού επίσης, ήταν φαβορί στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Τορόντο, του Σάντανς στην Γιούτα και του Σαν Σεμπαστιάν.

Η προβολή της στις ΗΠΑ θα αρχίσει από αύριο, 7 Απριλίου, σε επιλεγμένες αίθουσες και αναμένεται να κάνει την επίθεση της στην Ευρώπη αργότερα. Η Χάθαγουεϊ κάνει κολοσσιαία επιστροφή οπότε ας της χαρίσουμε τη σημασία μας.

Από σταρ έγινε τέρας!

2017 04 05T050812Z 1406109294 RC14CDA7D1A0 RTRMADP 3 FILM COLOSSAL PREMIERE


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ