ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Να πεθάνεις σκύλα!» Η Scary Spice παλεύει την ενδοοικογενειακή κόλαση της

«Να πεθάνεις σκύλα!» Η Scary Spice παλεύει την ενδοοικογενειακή κόλαση της

Αν και το nickname της στην πιο επιτυχημένη γυναικεία μπάντα της Βρετανίας ήταν Scary Spice η Mel B ή αλλιώς Μέλανι Μπράουν των Spice Girls δεν προκαλεί φόβο -έζησε με αυτόν.

Αποφασίζοντας να εκθέσει τον "εγκληματία" σύζυγο της Stephen Belafonte η Mel B κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ανάμεσα στις κατηγορίες της η Μπράουν κατηγορεί τον σύζυγο της Belafonte για ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλικό εξαναγκασμό και συναισθηματικό τρόμο.

Η εντολή είναι αποτέλεσμα ενός κολαστηρίου. Όπως κατέθεσε η πρώην Spice όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τον γάμο τους, το 2007 όταν προετοιμαζόταν για τον τελικό του show Dancing With The Stars.

https://www.instagram.com/p/p

"Την έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό, άρχισε να την πνίγει και την έριξε κάτω στο πάτωμα" αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Όπως υποστήριξε η ίδια αυτή ήταν και η δυναμική στη σχέση τους. Όποτε η Mel B έλαμπε κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας εκείνος θα ασκούσε σωματική βία εναντίον της για να της δείξει ποιός έχει το πάνω χέρι.

Η ενδοοικογενειακή βία κορυφωνόταν όταν εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά σόου ταλέντων (X Factor κα) ακόμη και μετά την εμφάνιση της στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η κακοποίηση της, ο έλεγχος του

mel b bruise

Επιπλέον η Mel B κατηγόρησε τον Belafonte για σεξουαλικό εξαναγκασμό και εκβιασμό καθώς την υποχρέωνε να κάνει σεξ με τρίτους μαγνητοσκοπώντας τα όργια της.

Η Mel B συγκλονίζει αναφέροντας ότι όποτε εκείνη δεν ήθελε να παίξει τα ερωτικά παιχνίδια που ο σύζυγος της κανόνιζε με αγνώστους εκείνος την εκβίαζε λέγοντας της ότι θα έδινε τις ερωτικές ταινίες στη δημοσιότητα για να της καταστρέψει την καριέρα.

"Να πεθάνεις σκύλα"

melb eye

Η Mel B είπε ότι όταν το 2014 δεν άντεξε την κόλαση, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Εξαντλημένη συναισθηματικά και σωματικά η Μέλανι Μπράουν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όταν ο Belafonte την βρήκε καθώς προσπαθούσε να καλέσει το ασθενοφόρο έχοντας μετανιώσει την κίνηση της ο σύζυγος της την έσπρωξε στο υπνοδωμάτιο. Εκεί την κλείδωσε φωνάζοντας της "να πεθάνεις σκύλα!"

Επιπλέον η 41χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της πέρα από το ότι την χτυπούσε επανειλημμένως, προκαλώντας ουλές στο σώμα της και είχε ξεσπάσματα βίας και ζηλοτυπίας γεμάτος οργή άφησε έγκυο την γκουβερνάντα των παιδιών τους.

Ωστόσο ο σύζυγος της την εξανάγκασε σε άμβλωση δίνοντας της 300.000 δολάρια για την άμβλωση όταν η Mel B αρνήθηκε να ζήσουν όλοι μαζί.

mel b nanny

Από την πλευρά του, ο 41χρονος παραγωγός ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

Η ιστοσελίδα του TMZ αναφέρει ότι τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της Mel B και των τριών παιδιών της έχουν ισχύ με τον Belafonte να έχει φύγει από το σπίτι της οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ