ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόρενς: Συντετριμμένη από το θάνατο του Κλέι Άντλερ

Τζένιφερ Λόρενς: Συντετριμμένη από το θάνατο του Κλέι Άντλερ

Ο ξαφνικός θάνατος του Κλέι Άντλερ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από ριάλιτι του MTV, συγκλόνισε σε μεγάλο βαθμό την καλή του φίλη, Τζένιφερ Λόρενς.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και ο Κλέι, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του «Newport Harbor: The Real Orange County», ήταν φίλοι από τα εφηβικά τους χρόνια και ο ξαφνικός θάνατός του έχει συγκλονίσει την Τζένιφερ.

Ο 27χρονος Κλέι πέθανε στις 26 Μαρτίου καθώς αυτοτραυματίστηκε με πυροβόλο όπλο. Όπως δήλωσε μία πηγή στο Hollywood Life:

Ο Κλέι θύμιζε στην Τζένιφερ τα πρώτα της βήματα και με την είδηση του θανάτου του αισθάνεται πραγματικά πληγωμένη». «Είναι λυπηρό επειδή αισθανόταν στοργικά γι’ αυτόν και ποτέ δεν θα ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο για κανέναν, ειδικά για κάποιον που γνώριζε τόσο καλά.

Το ΤΜΖ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές έγραψε ότι ο Κλέι στις 25 Μαρτίου ήταν μαζί με φίλους του, όταν έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, την επόμενη μέρα πέθανε. Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, αλλά όπως είπε στο ΤΜΖ έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πατέρας του Κλέι επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε αυτοκτονία και προχώρησε σε δωρεά των οργάνων του 27χρονου. «Έχει δώσει ήδη ζωή σε τέσσερεις ή πέντε ανθρώπους», δήλωσε στο People.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ