ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σταμάτα ό,τι κάνεις. To νέο τραγούδι της Adele είναι εδώ

Σταμάτα ό,τι κάνεις. To νέο τραγούδι της Adele είναι εδώ

Μόλις τέσσερις μέρες πριν το άλμπουμ της “25” σκάσει σαν ναπαλμ στα charts η Αdele αφήνει λίγο στην άκρη τα αλλεπάλληλα ρεκόρ του Hello με πιο uplifting διάθεση. Το “When We Were Young” κάνει πρεμιέρα και το κορίτσι των πολλών κατακτήσεων έβγαλε το live clip για μια πρόγευση από όσα θα ακολουθήσουν.

Συνεχίζοντας την επέλαση των δημόσιων εμφανίσεων της η Adele πέρασε από το ραδιοφωνικό studio του Sirius XM και μίλησε για πολλά. Τις επιρροές, τη μητέρα της και εύλογα το επερχόμενο δημιούργημα της. "Το τραγούδι μιλάει για μια συνάθροιση μεγάλων ανθρώπων που θυμούνται τα παλιά” είπε για το κομμάτι που έγραψε από κοινού με τον Tobias Jesso Jr. "Για εκείνη τη στιγμή που είσαι 50 ετών και πλέον δεν νοιάζεσαι για όλα όσα έζησες ή έχασες και διασκεδάζεις ξανά σαν να είσαι μόλις 15" συμπλήρωσε. Στη συνέχεια η Βρετανίδα καλλιτέχνης μίλησε για τους συναδέλφους της που εκτιμά και αγαπάει να ακούει.

"Μου αρέσουν πολύ οι Chvrches, μου αρέσει η Grimes. Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου από τη νέα φουρνιά. Προσπαθώ να ακούω μουσική που θα με ανεβάσει, αλλά δεν είμαι πραγματικά εγώ. Κατά κύριο λόγο λατρεύω να ακούω τον Jeff Buckley. Αυτό έκανα από πάντα. Θυμάμαι ήμουν μόλις εφτά και αγκαλιαζόμουν με τον φίλο μου και ακούγαμε το Grace. H μητέρα μου ήταν μεγάλη fan.”

Απόσπασμα της συνέντευξης εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ