ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Prison Break: Χειροπέδες στο σταρ της σειράς

Prison Break: Χειροπέδες στο σταρ της σειράς

Ο πρωταγωνιστής ενός πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού reboot, o Γουέντγουορθ Μίλερ της σειράς "Prison Break" είναι συνηθισμένος στις αιρετικές συναντήσεις με τους fan του.

 

Με αφορμή την επιστροφή του στην οθόνη μετά από 8 χρόνια και την ολική επαναφορά του ήρωα Μάικλ Σκόφιλντ στην tv ένας φανατικός θαυμαστής του Μίλερ προσπάθησε να τον "συλλάβει".

Η κίνηση του αυτή δεν είναι ξένη προς τον χαρακτήρα που παίζει στο τηλεοπτικό reboot καθώς ο θαυμαστής προσπάθησε να τον "στριμώξει" και να του δώσει ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Το περιστατικό έγινε έξω από το μαγαζί που ο Μίλερ παίρνει καθημερινά τον καφέ του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Με περίμεναν μερικοί θαυμαστές μου έξω από το μαγαζί που αγοράζω τον καφέ μου. Ήξεραν ότι πήγαινα εκεί σχεδόν κάθε μέρα" είπε ο 44χρονος ηθοποιός. "Είχαν δώρα για μένα, ένα από αυτά ήταν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Αυτό σίγουρα είχε ένα μικρό υπονοούμενο" πρόσθεσε.

Από την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά του FOX, το 2005, ο ηθοποιός εξακολουθεί να επιμένει να γυρίζει μόνος του τις δύσκολες σκηνές.

"Προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ μόνος μου της σκηνές δράσεις" τόνισε. "Ο Μάικλ δεν είναι ένας υπερήρωας, τουλάχιστον όχι σωματικά. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι στη θέση να τα κάνει όλα τέλεια, επειδή θα το δείτε μπροστά στην κάμερα και θα δείτε ότι ο Μάικλ δεν είναι απαραίτητα μία υπολογίσιμη δύναμη από τον λαιμό και κάτω".

Στα νέα εννιά επεισόδια του "Prison Break" το αρχικό cast επιστρέφει για να οργανώσει τη μεγαλύτερη απόδραση όλων των εποχών.

Το "Prison Break" έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα (Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά για τον Γουέντγουορθ Μίλερ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ