ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμμα Γουάτσον: H νέα Τζένιφερ Λόρενς στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Έμμα Γουάτσον: H νέα Τζένιφερ Λόρενς στην κορυφή του Χόλιγουντ;

Η βρετανική εφημερίδα Evening Standard έκανε μια πρόβλεψη για τη χρονιά και αυτή αφορά τη δυναμική της Έμμα Γουάτσον στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Γουάτσον θα εκθρονίσει τη συνάδελφο της Τζένιφερ Λόρενς από την κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στο Χόλιγουντ με ευκολία.

Η Μπελ από το νέο The Beauty and the Beast έγινε 27 ετών και το γιορτάζει με εντυπωσιακές αμοιβές. Η Γουάτσον έχει ήδη πληρωθεί 2,38 εκατομμύρια ευρώ για το ρόλο στο ριμέικ της Disney αλλά αναμένεται να κερδίσει πολλά περισσότερα -συγκεκριμένα περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ μετά από τη συμφωνία της να πληρωθεί και μέρος των εσόδων.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας είναι η πρώτη ταινία του 2017 που ξεπέρασε σε έσοδα το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Νομίζω ότι έχει ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της" είπε η Liza Anderson, ιδρύτρια της εταιρίας Anderson Group Public Relations στη The Evening Standard. "Είναι η μεγαλύτερη σταρ στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υποδυθεί τα πάντα. Την αγαπάνε στην Αμερική, την λατρεύουν παντού. Είμαι σίγουρη ότι το Χόλιγουντ υποκλίνεται μπροστά της" πρόσθεσε.

Η Γουάτσον συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια με το ταλέντο της -ακριβώς όπως ξεκίνησε. Άλλωστε πριν καν ενηλικιωθεί ήταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά-θαύματα της Βρετανίας συμμετέχοντας στο ευπώλητο σύμπαν του Χάρι Πότερ ως γατάκι της showbiz.

https://www.instagram.com/p/p

Σήμερα η Τζένιφερ Λόρενς θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Τη θέση της την διατήρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία Passengers, διευκρινίζεται στο δημοσίευμα του περιοδικού.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ