ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lana Del Rey: Από τη Βόρεια Κορέα στο ντουέτο της με τον The Weeknd (vid)

Lana Del Rey: Από τη Βόρεια Κορέα στο ντουέτο της με τον The Weeknd (vid)

H 31χρονη μάγισσα της λυρικής ραθυμίας Lana Del Rey επιστρέφει και κάνει ξόρκι επαναφοράς με πολλαπλά χτυπήματα στην επικαιρότητα.

Αφού απασχόλησε τα media εξαπολύοντας μάγια για να κάνει κάπως πιο πολιτικά ορθό τον Ντόναλντ Τραμπ (η Del Rey λίγο μετά την εκλογή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ ζήτησε από τους fan της να συμμετέχουν σε μαγικές συναθροίσεις) ανακοίνωσε με το νέο album της "Lust for Life" συνεχίζοντας το ταξίδι της στο λυρισμό και τη διαφορετική μουσική καριέρα που ορίζει για τον ευατό της.

Καλωσορίζοντας μας σε αυτό που η ίδια αποκαλεί Hollyweird (Hollywood και weird/παράδοξο) η Lana Del Rey σε μία μόλις εβδομάδα πήρε θέση για τις σχέσεις ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας και από εχθές λυγίζει το διαδίκτυο με το ρομαντισμό που μοιράζεται από κοινού με τον The Weeknd στο νέο τους ντουέτο.

Η Lana Del Rey, αν και βρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Coachella το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντί να απολαύσει όσα έγιναν στο πανηγύρι της βιομηχανίας του θεάματος ασχολήθηκε με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Παρακολουθώντας τη διένεξη ανάμεσα στα δύο κράτη η Lana Del Rey αποφάσισε να γράψει ένα κομμάτι για την καυτή πατάτα των ημερών (η κλιμάκωση των εντάσεων ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα απασχολεί τα newsroom αλλά και αυτή) η Del Rey επιστρέφοντας από το Indio μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις σκέψεις και εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο με ένα τραγούδι για την περίσταση.

Αυτή είναι η ανάρτηση της

https://www.instagram.com/p/p

"Δεν θα σας πω ψέματα -είχα ανάμεικτα συναισθήματα που πέρασα το Σαββατοκύριακο χορεύοντας ενά υπάρχει ένταση στη Βόρεια Κορέα. Νιώθω σαν να ισορροπώ σε ένα τεντωμένο σκοινί παρακολουθώντας από τη μία όσα συμβαίνουν στον κόσμο και προσπαθώντας να εξασφαλίσω αρκετό χώρο και χρόνο για να εκτιμήσω την όμορφη γη του Θεού όπως πρέπει να την εκτιμάει κανείς.

Στην επιστροφή μου ένιωσα την ανάγκη να επισκεφθώ ένα παλιό, αγαπημένο μου μέρος στο χείλος του αυτοκινητόδρομου, ξεκλέβοντας μία στιγμή κάτω στο άλσος με τις σεκόγιες και να γράψω ένα μικρό τραγούδι.

Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας με την ελπίδα ότι η έκκληση για ειρήνη ακόμη και ενός μόνο ανθρώπου μπορεί να γίνει κομμάτι μιας συνολικής προσπάθειας.

Ελπίζω να έχετε μια υπέροχη μέρα, με αγάπη από την Καλιφόρνια"

lana album

Η Lana Del Rey είναι ιδιαίτερη και ως τέτοια προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.

Το "Lust For Life" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάϊο. Είναι η επόμενη δουλειά της μετά το επιτυχημένο "Honeymoon" και όπως εξομολογήθηκε η ίδια "έκανα τα πρώτα τέσσερα album μου για εμένα, αλλά αυτό είναι για τους θαυμαστές μου".

Προπομπός της δουλειά της το ομώνυμο τραγούδι που συνυπογράφει από κοινού με τον The Weeknd -έναν καλλιτέχνη που συνεργάζεται ξανά και ξανά - οι δυό τους μετράνε ήδη δύο ντουέτα στα album του με τα "Stargirl Interlude" και "Prisoner"

https://www.instagram.com/p/p


ΔΗΜΟΦΙΛΗ