ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον: Εσπευσμένη νοσηλεία με «ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη»

Έλτον Τζον: Εσπευσμένη νοσηλεία με «ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη»
"Δεν είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και αυτό το πορτρέτο απαθανατίζει την εκκεντρικότητα της ζωής μου" γράφει ο Έλτον Τζον για το πορτρέτο του από τον σπουδαίο Irving Penn, το 1997. Το πορτρέτο ήταν ένα από τα εκθέματα στην έκθεση Radical Eye της Tate. Facebook/EltonJohn

Λίγο καιρό πριν ο Έλτον Τζον, καλλιτέχνης και συλλέκτης έργων τέχνης έκανε παραίνεση στον προστατευόμενο του Έντ Σίραν για τη φυσική του κατάσταση.

"Πήρε πολλά κιλά τρώγοντας" έλεγε ο 70χρονος Βρετανός καλλιτέχνης. "Ένα πράγμα του είχα πει πριν φύγει για την Ασία. Να μην πάρει βάρος, γιατί είναι πολύ επιρρεπής στο να πάρει κιλά, έτσι όπως είναι" έλεγε ο Τζον.

Ωστόσο δεν φρόντισε τον εαυτό του όσο τον ευπώλητο καλλιτέχνη.

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να ακυρώσει το πρόγραμμα εμφανίσεων στο Caesars Place στο Λας Βέγκας λόγω προβλημάτων υγείας.

"Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, επιτυχημένης περιοδείας στη Νότια Αμερική, ο Έλτον Τζον προσβλήθηκε από μια επιβλαβή και ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη: κατά την επιστροφή του στο Σαντιάγο της Χιλής, αρρώστησε σοβαρά. Εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για την εξάλειψη της λοίμωξης" αναφέρεται σε ανακοίνωση του μάνατζέρ του τραγουδιστή και μουσικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

ELTON LAS

Facebook/EltonJohn

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Έλτον Τζον πέρασε δύο νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια παρέμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Από το Σάββατο 22 Απριλίου αναρρώνει στην κατοικία του, όπως συνέστησαν οι γιατροί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ