ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φέι Ντάναγουεϊ: Θυμός, ενοχή και σοκ για το φιάσκο των Όσκαρ (vid)

Φέι Ντάναγουεϊ: Θυμός, ενοχή και σοκ για το φιάσκο των Όσκαρ (vid)

Ήταν η στιγμή όλων των στιγμών στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ 2017.

Πλέον δύο μήνες περίπου μετά η σταρ που βρέθηκε στο επίεκαντρο του φιάσκου της Καλύτερης Ταινίας μίλησε για την αμηχανία και τα συναισθήματα της ια τη γκάφα που έκανε στην τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ανακοίνωσε ότι η ταινία "La La Land" κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας αντί για την ταινία "Moonlight".

Μιλώντας στην εκπομπή του NBC "Nightly News" με οικοδεσπότη τον Λέστερ Χολτ, η Μπόνι της έβδομης τέχνης, Φέι Ντάναγουεϊ τόνισε ότι "έπαθε σοκ" και θύμωσε με τον εαυτό της.

"Ένιωσα πολύ ένοχη. Θα μπορούσα να κάνω κάτι, σίγουρα. Γιατί δεν είδα το όνομα της Έμα Στόουν στην κορυφή της κάρτας;" ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης.

Έβγαλε την κάρτα και δεν είπε απολύτως τίποτα" είπε η Φέι Ντάναγουεϊ αναφερόμενη στον Γουόρεν Μπίτι, στον οποίο δόθηκε η λάθος κάρτα με το όνομα της Έμα Στόουν. "Έκανε μια παύση, με κοίταξε, κοίταξε γύρω του και τελικά του είπα: “Είσαι απίστευτος!”. Νόμιζα πως κάνει πλάκα, νόμιζα πως καθυστερεί σκόπιμα. Ο Γουόρεν κάνει κάτι τέτοια, κάνει κάτι τέτοιες δραματικές παύσεις! Αυτή είναι η γοητεία του" τόνισε η Ντάναγουεϊ.

Η PricewaterhouseCoopers (PwC), η ελεγκτική εταιρεία που χειρίζεται όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Όσκαρ, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για το λάθος, όμως όλοι θα θυμούνται για πάντα τα πρόσωπα της Φέι Ντάναγουεϊ και του συναδέλφου της, Γουόρεν Μπίτι που κλήθηκαν να απονείμουν το βραβείο.

Το βραβείο Καλύτερης Ταινίας κέρδισε η ταινία "Moonlight" και όχι το μιούζικαλ "La La Land".

Ο Μπράιαν Κάλιναν από την εταιρεία PricewatherhouseCooper παρέδωσε στους δύο ηθοποιούς τον φάκελο με το αποτέλεσμα "Καλύτερος Γυναικείος Ρόλος" και όχι "Καλύτερη Ταινία".

Στη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός ρωτήθηκε αν τώρα που έχουν περάσει δύο μήνες από το επεισόδιο είναι σε θέση να γελάει όταν θυμάται το περιστατικό και απάντησε κατηγορηματικά "όχι".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ