ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά

«Είναι ένας ψεύτης κατ'εξακολούθηση»: Ο Τζόνι Ντεπ στην πυρά
@DiorSauvage

Δεν διαφαίνεται σύντομα τέλος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ και τους πρώην μάνατζερ του.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να διεκδικήσει περισσότερα από 25 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση, καταλογίζοντάς τους αμέλεια και απάτη.

"Είναι ένας ψεύτης κατ’ εξακολούθηση, που αρνείται τις ευθύνες του και έχει εξωφρενική συμπεριφορά" είπε ο Ντέβιντ Σέιν στην τελευταία από τις πολλές επιθέσεις του στον 53χρονο ηθοποιό.

Πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του για τα οικονομικά του προβλήματα" συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας μάνατζερ που αντιτάχθηκε στις κατηγορίες αυτές, λέγοντας ότι ο Ντεπ ξόδεψε τα χρήματά του σε πολυτελή σπίτια, ιδιωτικά λίαρ τζετ, σε έργα τέχνης και διάφορα αντικείμενα παρά τις προειδοποιήσεις τους για την πορεία των οικονομικών του.

Ο Σέιν είπε ακόμα ότι Ντεπ "συμμετείχε σε κάθε σημαντική επιχειρηματική απόφαση κατά τη διάρκεια των 17 χρόνων που τον αντιπροσώπευε η εταιρεία The Management Group".

Ο Τζόνι πήρε το όπλο του

"Γιατί δεν με έδιωξαν από πελάτη τους αν δεν μπορούν να με εμπιστευθούν;" είπε ο Ντεπ στην The Wall Street Journal. "Δούλεψα πολύ, πολύ σκληρά πολλά χρόνια και πίστεψα σε πολλούς ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς με απογοήτευσαν" είπε.

Οι πρώην συνεργάτες του Ντεπ τον κατηγόρησαν ότι κάνει ένα υπερβολικά κοστοβόρο τρόπο ζωής έχοντας ξοδέψει $75 εκατομμύρια για 14 ακίνητα ανά τον κόσμο, έχει 45 λιμουζίνες, ένα private jet, ένα yacht και έχει περισσότερους από 40 ανθρώπους να τον εξυπηρετούν full time. Το κόστος τους είναι περίπου $10 εκατομμύρια το χρόνο.

Είναι δικά μου χρήματα. Αν θέλω να αγοράσω 15.000 μπαλάκια από βαμβάκι τη μέρα είναι δική μου υπόθεση, όχι δική τους" είπε.

Ο Αλ Πατσίνο όχι

Σε άλλα νέα της showbiz και των ισχυρών αντρών της ο 77χρονος Αλ Πατσίνο πέρασε τα γενέθλια του στο Μεξικό με την 37χρονη φίλη του Λουσίλα Σόλα. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να κάνει βόλτες δίπλα στο κύμα. Ο πρωταγωνιστής του Νονού φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι με μπεζ σορτς, ενώ η Σόλα φορούσε ένα λευκό μαγιό. Ο Πατσίνο ήταν ιδιαίτερα τρυφερός με την 37χρονη ηθοποιό, καθώς συνεχώς ήταν δίπλα της.

Η σχέση του Πατσίνο με την Σόλα χρονολογείται από το 2012, αν και πέρσι για μικρό χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει, ενώ ο 77χρονος ηθοποιός δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δυο τους να παντρευτούν, καθώς σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει: "Ποτέ δεν λέω ποτέ. Όλα είναι δυνατά".

Ο Πατσίνο έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, τα δύο εκ των οποίων τα έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο, με την οποία είχε σχέση από το 1996 μέχρι το 2003.

Ο ηθοποιός, που είχε τα γενέθλιά του στις 25 Απριλίου, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 ταινίες από την αρχή της καριέρας του, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Έχει κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου, ένα BAFTA, δύο Emmy, δύο Tony και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ