ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: 29 χρόνια κοινής ζωής και ένας έρωτας μεγάλος

Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον: 29 χρόνια κοινής ζωής και ένας έρωτας μεγάλος
Instagram/ritawilson

Ο πολυτάλαντος και πολυμήχανος Τομ Χανκς είναι ηθοποιός, συγγραφέας, πατέρας και κυρίως, ευτυχισμένος σύζυγος της Ρίτα Γουίλσον της δικής μας ομογένειας.

Το ζευγάρι που θεωρείται ένα από τα πρότυπα έγγαμου βίου στο Χόλιγουντ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 29η επέτειο του γάμου τους.

Σε κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με αφορμή την αβάν-πρεμιέρ στη Νέα Υόρκη της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού "The Circle" οι 60χρονοι σύζυγοι διασκέδασαν τους δημοσιογράφους με την ευτυχία που η κοινή ζωή τους χαρίζει.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα σχέδιά του για την επέτειο αυτή, ο Τομ Χανκς απάντησε σε χιουμοριστικό τόνο: "Έχουμε μεγάλα σχέδια, πολύ μυστικά, να αναφλέξουμε τον κόσμο".

https://www.instagram.com/p/p

Από την πλευρά της η Ελληνικής καταγωγής Γουίλσον δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ιδιωτική της ζωή. Άλλωστε για αυτήν όλα τα λέει ο χρόνος.

https://www.instagram.com/p/p

Στην τελευταία του ταινία, ο Χανκς εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη δίπλα στην 'Εμα Γουάτσον. Η ταινία, που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Ντέιβ 'Εγκερς, εξερευνά τη δύναμη των εταιριών που είναι πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/p

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού επισημοποιήθηκε το 1988, με τον γάμο τους. Τομ χανκς και Ρίτα Γουίλσον γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Volunteers" ("Εθελοντές"). Έχουν δύο γιους, τον Τσέστερ Μάρλον και τον Τρούμαν Θίοντορ.

Οι δοκιμασίες τους έκαναν πιο δυνατούς

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πέρασαν μαζί πολλές δοκιμασίες από τις οποίες βγήκαν πιο δεμένοι και πιο δυνατοί.

Η ηθοποιός εκδήλωσε καρκίνο του μαστού και το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Time" η Γουίλσον είχε δηλώσει: "Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό θα μας συνέβαινε; Αλλά είχα τόσο συγκινηθεί και εκπλαγεί από το πόσο πολύ με πρόσεχε" ο Τομ. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει ότι είναι διαβητικός.

https://www.instagram.com/p/p

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καρκίνος θα τάραζε την οικογενειακή ζωή του αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Χανκς είχε έναν πρώτο γάμο, από το 1978 ως το 1987, με την ηθοποιό Σαμάνθα Λούις με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/p

Η Λούις πέθανε από καρκίνο των οστών στις αρχές του 2000.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ