ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Υποβλήθηκα σε θεραπεία κατά του καρκίνου»: Ο Βαλ Κίλμερ εξομολογείται

«Υποβλήθηκα σε θεραπεία κατά του καρκίνου»: Ο Βαλ Κίλμερ εξομολογείται
Instagram/valkilmerofficial

Έξι μήνες πριν ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ βρέθηκε εκτεθειμένος στα media όταν ο Μάικλ Ντάγκλας σόκαρε το κοινό σε δημόσια συζήτηση του με τον Τζόναθαν Ρος αποκαλύπτοντας ότι ο συμπρωταγωνιστής του από το παρελθόν "πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, δεν είναι καλά στην υγεία του". Τότε ο Βαλ Κίλμερ διέψευσε την πληροφορία.

"Αγαπάω τον Μάικλ Ντάγκλας αλλά έχει παραπληροφορηθεί. Η τελευταία φορά που του μίλησε ήταν δύο χρόνια πριν όταν του ζήτησα κάποιον γιατρό για να εξετάσει ένα εξόγκωμα στο λαιμό μου, λίγο πριν ξεκινήσω την περιοδεία μου για το θεατρικό μου CITIZEN TWAIN. Τελικά επισκέφθηκα από πανεπιστημιακούς γιατρούς στο UCLA οι οποίοι δεν βρήκαν κανέναν καρκίνο. Ακόμη η γλώσσα μου πρήζεται και αναρρώνω σταδιακά. Έκανα τρεις ταινίες την τελευταία χρονιά, μια από τις οποίες σκηνοθέτησα και παρουσιάζω σε αίθουσες ο ίδιος για να έχω επαφή και με το κοινό" έλεγε.

Κάποιοι έχουν ερμηνεύσει λάθος τη σιωπή μου γιατί προτιμώ να μην μιλάω και να προσεύχομαι και να επενδύω στην Αγάπη" τόνισε τον Νοέμβριο του 2016. "Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αν και νιώθω ευγνωμοσύνη για την στήριξη από τον κόσμο θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση της υγείας μου για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάικλ Ντάγκλας, ένας αφοσιωμένος φίλος, δεν είχε κακές προθέσεις" αναφέρει.






#jonathonross #theatreroyaldrurylane #theatreroyal #television #röportaj #london #czj#michaeldouglas@london#bestactor #legendry#interview #hollywoodactor#career #life #tbt#instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaeldouglas.fan) on


Σήμερα ο Κίλμερ αλλάζει τα δεδομένα καθώς παραδέχθηκε ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο παρά τις διαψεύσεις.

Ο 57χρονος ηθοποιός χρησιμοποίησε τη λέξη καρκίνος για να περιγράψει την ασθένειά του για πρώτη φορά στη διάρκεια συζήτησης με θαυμαστή του στο Reddit.

Πολλοί είχαν εκφράσει φόβους για τον ηθοποιό της ταινίας Top Gun από το 2015 όταν εθεάθη στο Ιατρικό Κέντρο UCLA και δύο μήνες αργότερα δημοσιεύτηκε φωτογραφία στην οποία φαινόταν καταπονημένος και με σωλήνα τραχειοστομίας στο λαιμό του.

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας είχε δηλώσει τότε ότι ο φίλος και συνάδελφός του ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του στόματος, όπως και ο ίδιος, αλλά ο Βαλ Κίλμερ δεν επιβεβαίωσε τη δήλωση.

Πριν από καιρό ο Μάικλ Ντάγκλας υποστήριξε ότι έχεις καρκίνο. Ποια είναι η αλήθεια;" ρώτησε ο θαυμαστής του Βαλ Κίλμερ στη διάρκεια της συζήτησης. "Πιθανότατα προσπαθούσε να με βοηθήσει, ίσως επειδή οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν πού είμαι εκείνες τις μέρες" έγραψε ο Κίλμερ απαντώντας στην ερώτηση του θαυμαστή στο Reddit. "Υποβλήθηκα σε θεραπεία κατά του καρκίνου» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ακόμη ταλαιπωρείται από πρήξιμο στη γλώσσα του".

https://www.instagram.com/p/p

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία "Song to Song" του Τέρενς Μάλικ και έχει εξασφαλίσει ρόλους σε αρκετές ταινίες που θα κυκλοφορήσουν, συμπεριλαμβανομένης της συνέχειας του "Top Gun".

Ο Βαλ Κίλμερ συμμετείχε στο "Ask Me Anything" (AMA), διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Reddit στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας "Cinema Twain" για τον συγγραφέα Μαρκ Τουέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ