ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατερίνα Βρανά: Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου δίνει μάχη για τη ζωή της

Κατερίνα Βρανά: Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου δίνει μάχη για τη ζωή της
Instagram/katerinavrana

Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα".

"Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα" αναφέρει σε ανακοίνωση της η υπεύθυνη επικοινωνίας της Κατερίνας Βρανά, της Ελληνίδας που έχει κατακτήσει τον κόσμο με το πηγαίο χιούμορ και το κοφτερό σαν νυστέρι πνεύμα της.

"Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης" συνεχίζει η ανακοίνωση ζητώντας το αυτονόητο. Σεβασμό στην ίδια και την οικογένεια της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βραβευμένη κωμικός Κατερίνα Βράνα ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στη Βρανά που έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy "Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου" του 2016.

Η Κατερίνα Βρανά, ήταν μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία και από το 2014 περιοδεύει ανά τον κόσμο μαθαίνοντας μας να γελάμε.

https://www.instagram.com/p/p


ΔΗΜΟΦΙΛΗ