ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Led Zeppelin: O Ρόμπερτ Πλαντ προοιωνίζει την επανεμφάνιση των θρύλων;

Led Zeppelin: O Ρόμπερτ Πλαντ προοιωνίζει την επανεμφάνιση των θρύλων;

Γεμάτο από ελπίδες και φήμες για επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος Led Zeppelin έχει γεμίσει το διαδίκτυο με αφορμή ανάρτηση του Ρόμπερτ Πλαντ στην ιστοσελίδα του.

"Όπου να ναι..." (Any Time Now...) έγραψε ο frontman της μπάντας του ροκ. Εαν η κοινή επανεμφάνιση του συγκροτήματος ισχύει οι πιθανότητες να εμφανιστούν στη σκηνή του Desert Trip 2017 (ένα φεστιβάλ που τους είχε προσεγγίσει και πέρσι προσφέροντας του $14 εκατομμύρια δολάρια για μία και μόνο εμφάνιση) είναι πολλές, λένε οι fan των Led Zeppelin.

O Tζίμι Πέιτζ ήταν από πάντα θετικός σε ένα reunion, μια ιδέα που ο Πλαντ μέχρι τώρα απέρριπτε με σθένος.
“Ο Ρόμπερτ προτιμάει να παίζει με τη νέα του μπάντα, όχι με τα παλιά μέλη του συγκροτήματος"λένε πηγές από το περιβάλλον του μουσικού που ίσως άλλαξε γνώμη.

Με την επερχόμενη επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση των Led Zeppelin να πλησιάζει (η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της κομμάτι το 1968) το μήνυμα στην ιστοσελίδα του Ρόμπερτ Πλαντ αποκτάει νόημα και ερμηνεία.

ROBERT

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση των Ρόμπερτ Πλαντ, Τζίμι Πέιτζ και Τζον Πολ Τζόουνς ήταν στη σκηνή του Ahmet Ertegun Tribute Concert τον Δεκέμβριο του 2007.

Εάν ισχύει η φήμη οι Led Zeppelin θα βελτιώσουν σημαντικά το line up ενός απίθανου, ιδανικού Desert Trip 2017 όπως το οραματίστηκε το περιοδικό L.A. Weekly.ΔΗΜΟΦΙΛΗ