ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αvatar: Το εξωγήινο σύμπαν του Κάμερον ανοίγει τις πύλες του (vid)

Αvatar: Το εξωγήινο σύμπαν του Κάμερον ανοίγει τις πύλες του (vid)

"Εστιάζω εξίσου στο Avatar 2, 3, 4 και 5. Βρίσκομαι ακριβώς σ’ αυτό το σημείο. Όλες οι συνέχειες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο καθώς μόλις έχω ολοκληρώσει το σενάριο για την πέμπτη συνέχεια της σειράς. Βρίσκομαι τώρα στην έναρξη της προετοιμασίας. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά με τους ηθοποιούς ώστε να είμαστε έτοιμοι τον Αύγουστο, οπότε είμαι απασχολημένος κάθε μέρα με την παραγωγή της ταινίας" δήλωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης και δημιουργός του εξωγήινου σύμπαντος Τζέιμς Κάμερον για τα μελλοντικά πλάνα του μύθου που δεν ξεθωριάζει.

Αν και οι συνέχειες του Avatar καθυστερούν (τα sequel έχουν αργήσει αρκετά με τα τελευταία νέα να αναφέρουν ότι το Avatar 2 θα βγει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2020) το θεματικό πάρκο της ταινίας που ονομάζεται Pandora και ανοίγει τις πύλες του αυτό τον μήνα θα δώσει στους θιασώτες του μπλε σύμπαντος τις φαντασιακές δόσεις που επιθυμούν.

Το νέο πάρκο, που κόστισε περίπου μισό δισεκατομμύριο δολάρια είναι μέρος του Disney World’s Animal Kingdom και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αναπαριστά αισθητικά το περιβάλλον της Πανδώρα και όχι τόσο να αναδημιουργήσει συγκεκριμένες σκηνές από την ταινία.

Η κατασκευή, στην οποία βοήθησε ο Τζέιμς Κάμερον ξεκίνησε το 2014 και τα εγκαίνια αναμένονται στις 27 Μαΐου.

Η πιο ξεχωριστή εμπειρία του πάρκου, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα είναι η τρισδιάστατη βόλτα στη ράχη ενός εξωτικού πουλιού της Πανδώρα, κατά την οποία ο επισκέπτης μπορεί να δει από ψηλά την ομορφιά του τοπίου. Το πάρκο προσφέρεται για διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Επιπλέον ο κολοσσός του θεάματος Walt Disney Company ανακοίνωσε σήμερα ότι οι επισκέπτες στο ψυχαγωγικό της πάρκο στην Σανγκάη (Shanghai Disney Resort) θα φτάσουν σύντομα τα 10 εκατομμύρια, ύστερα από τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου.

(Ο αριθμός των επισκεπτών) "ξεπερνά τα πλέον αισιόδοξα σενάριά μας και η επίδοση του πάρκου υπερβαίνει τις προσδοκίες μας" δήλωσε ο Ρόμπερτ Α. Άιγκερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney Company.

Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα τα τριμηνιαία αποτελέσματά της, με τα καθαρά της κέρδη να αυξάνονται κατά 11% στα 2,38 δισεκ. δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ