ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ατάλαντος ή σπουδαίος; Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Μπέκαμ διχάζει

Ατάλαντος ή σπουδαίος; Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Μπέκαμ διχάζει

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας που εμπορεύεται το όνομα του με μαεστρία Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη μεγάλη οθόνη με τη συμμετοχή του στην ταινία του Γκάι Ρίτσι "Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού".

Ωστόσο το Τwitter δεν ενθουσιάστηκε με την υποκριτική δεινότητα του 42χρονου Μπέκαμ.

"Πρόκειται ίσως για τον χειρότερο ηθοποιό που έχω δει" ήταν ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια εις βάρος του ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας και εγκάρδιος φίλος του Γκάι Ρίτσι υπεραμύνθηκε της επιλογής του.

Απαντώντας στις δηκτικές κριτικές του βρετανικού Τύπου ο Ρίτσι είπε από το κόκκινο χαλί στο Λονδίνο: "Μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι σπουδαίος στη μεγάλη οθόνη. Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο".

Από την πλευρά του ο Μπέκαμ, ο οποίος έχει έναν μικρό ρόλο, είπε ότι ήταν "ωραίο που συμμετείχε στην ταινία" και ότι χάρηκε που δοκίμασε αυτή την "πρόκληση" για την οποία ο Γκάι Ρίτσι "τον έριξε στα βαθιά".

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει. Ξέρετε προφανώς, στις ταινίες του Ρίτσι ξέρεις τι θα πάρεις αλλά εδώ υπάρχουν μικρές εκπλήξεις, λίγη κωμωδία στην πορεία", είπε ο 42χρονος Βρετανός ο οποίος παρέστη στην πρεμιέρα μαζί με τον 18χρονο γιο του Μπρούκλιν.

Την ώρα που πατέρας και γιος φωτογραφίζονταν μαζί πάνω στο κόκκινο χαλί, η Βικτόρια Μπέκαμ ανάρτησε μήνυμα στο Twitter δηλώνοντας "περήφανη για τον Ντέιβιντ" αν και ο σύζυγος της και πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι δεν σκέπτεται να γίνει ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/p

Σε παράλληλο χρόνο και η σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ διχάζει τις γυναίκες που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας με τη νέα συνεργασία της.

Η νέα συλλογή ρούχων του πρώην μέλους των Spice Girls πωλείται ήδη μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας Target, σημειώνοντας μάλιστα ικανοποιητικές πωλήσεις. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι επιστροφές των ρούχων που δέχονται τα καταστήματα.

Η στιλίστρια Σου Κορτ αγόρασε τρία φορέματα τα οποία και επέστρεψε στο κατάστημα, ανακαλύπτοντας ότι δεν ήταν η μοναδική που δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη νέα σειρά ρούχων της Μπέκαμ.

"Είχαμε πολλές επιστροφές" είπε ο πωλητής του καταστήματος στην Κορτ η οποία ντύνει μεταξύ άλλων τον Ρίτζι Φίλμπιν, τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και πολλούς από τους συμμετέχοντες στο σόου "Saturday Night Live".

Σύμφωνα με την Κορτ η νέα συλλογή ρούχων της Βικτόρια έχει πρόβλημα με τα μεγέθη, καθώς το μεσαίο μέγεθος είναι μικρό και το μικρό πολύ μικρό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six εκπρόσωπος της εταιρείας Target δήλωσε ότι τα μεγέθη είναι τυποποιημένα και η ανταπόκριση των αγοραστών είναι πολύ μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ