ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάνδαλο στο NFL: Οι αποκαλύψεις της Gisele καίνε τον Μπρέιντι (vid)

Σκάνδαλο στο NFL: Οι αποκαλύψεις της Gisele καίνε τον Μπρέιντι (vid)

Μια συνέντευξη που θα μπορούσε να είναι μια ακόμη στιγμή λάμψης στη μικρή οθόνη για το υπερμοντέλο της Βραζιλίας Gisele Bundchen προκαλεί πονοκέφαλο καθώς, όπως αποκάλυψε το μοντέλο, ο σύζυγος της Τομ Μπρέιντι έπαθε διάσειση την προηγούμενη σεζόν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος του NFL -χωρίς να το έχει πει σε κανέναν...

Μιλώντας στην εκπομπή "This Morning" του CBS και στον Charlie Rose η Bundchen εξέφρασε τις ανησυχίες της για το επικίνδυνο επάγγελμα του συζύγου της.

Ο Τομ Μπρέιντι με τον οποίο έχει δύο παιδιά, είναι ο κουόρτερμπακ των New England Patriot που κέρδισαν το Super Bowl και αν και είναι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, παραμένει ο σταρ της.

"Όπως γνωρίζετε δεν είναι το πιο ήρεμο σπορ. Σωστά; Την περασμένη χρονιά έπαθε διάσειση. Βέβαια, παθαίνει διασείσεις συχνά" είπε το μοντέλο.

"

Δεν νομίζω ότι είναι πολύ υγιές για κάποιον να υποβάλλεται συνεχώς σε τέτοια βία. Εγώ σχεδιάζω να τον κρατήσω υγιή και να κάνουμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα μέχρι να γίνουμε περίπου 100 χρόνων" πρόσθεσε προκαλώντας υποψίες για τις πρακτικές στην ομάδα του Bill Belichick.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά τις αποκαλύψεις της Gisele οι υπεύθυνοι του NFL θα κάνουν έρευνα για τις συνθήκες και θα αναζητήσουν στον ιατρικό φάκελο του Μπρέιντι τις δηλωμένες αδιαθεσίες του.

Ο Μπρέιντι την ίδια ώρα τηρεί ένα αυστηρό διαιτολόγιο, απαραίτητο για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες σωματικές υποχρεώσεις του επαγγέλματός του.

Αν και του πήρε κάποιο χρονικό διάστημα για να συνηθίσει τις νέες διατροφικές συνήθειες, τώρα απολαμβάνει το αποτέλεσμα.

"Αισθάνεται καλύτερα, είναι φανταστικό, πραγματικά" είπε η Gisele. "Δεν αισθάνεται ότι πονάει συνέχεια και έχει περισσότερη ενέργεια" πρόσθεσε προτού καταλάβει ότι μόλις είχε κάνει μια γκάφα εις βάρος του άντρα της -με καλό σκοπό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ