ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της Πίπα (pics)

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της Πίπα (pics)
REUTERS/Kirsty Wrigglesworth/Pool

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία είναι πλέον γεγονός. Η μικρή αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, παντρεύεται και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει... κανένα άλλο θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι καλεσμένοι ήταν όλοι... εκλεκτοί. Βρετανοί γαλαζοαίματοι, ανάμεσα τους ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο αδελφός του και πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ , βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου, στο Μπερκσάιρ, όπου λαμβάνει χώρα η γαμήλια τελετή της Πίπα Μίντλετον με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, Τζέιμς Μάθιους.

Η άφιξη της ήταν εντυπωσιακή με την νύφη να είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Η 33χρονη έφτασε στο ναό μέσα σε ένα βίντατζ αυτοκίνητο και στα σκαλιά της εκκλησίας τη συνόδευσε ο πατέρας της Μάικλ Μίντλετον.

Φήμες θέλουν το γαμήλιο φόρεμα να κοστολογείται στις 40.000 λίρες και την Πίπα να το συνδυάζει με χειροποίητες γόβες Manolo Blahnik.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η τελετή του γάμου και η Πίπα ως είθισται χάρισε ένα τρυφερό φιλί στο αγαπημένο της σύζυγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ