ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πενέλοπε Κρουζ & Ρίκι Μάρτιν: Αιματοβαμμένοι για το φόνο του Βερσάτσε

Πενέλοπε Κρουζ & Ρίκι Μάρτιν: Αιματοβαμμένοι για το φόνο του Βερσάτσε

Δύο Λατίνοι υπερστάρ συνεργάζονται στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά που θέλει να στοιχειώσει τη μικρή οθόνη. Η θελτική, ερωτική και ταλαντούχα άτυπη "Βασίλισσα της Ισπανίας" Πενέλοπε Κρουζ πρόκειται να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενη την ηγετική φιγούρα της Ιταλικής μόδας, Ντονατέλα Βερσάτσε και ο Ρίκι Μάρτιν τον σύντροφο του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε που δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η διάσημη ισπανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας στη σειρά του FOX "Αmerican Crime Story" που γυρίζει πίσω στο χρόνο και διηγείται γνωστές ιστορίες εγκλημάτων που συνέβησαν στις ΗΠΑ.

Μετά την ιστορία του Ο. Τζ. Σίμπσον, η βραβευμένη σειρά παρουσιάζει τη δολοφονία του Τζιάννι Βερσάτσε, αδερφού της Ντονατέλα.

Στα πλαίσια προώθησης της πολυαναμενόμενης σειράς δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Κρουζ ως Ντονατέλα Βερσάτσε.

https://www.instagram.com/p/p

Στη φωτογραφία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται ανάμεσα σε δύο ημίγυμνους άντρες στην πισίνα της έπαυλης του Τζιάννι Βερσάτσε. Για τις ανάγκες του ρόλου η Πενέλοπε φορά ξανθιά περούκα, βαριά κοσμήματα και πολύ μέικ απ.

https://www.instagram.com/p/p

Εκτός από την ισπανίδα ηθοποιό, στην πολυαναμενόμενη σειρά συμμετέχει και ο Ρίκι Μάρτιν που θα υποδυθεί τον σύντροφο του Τζιάνι Βερσάτσε στη σειρά του Ryan Murphy με το εντυπωσιακό cast όπου η Πενέλοπε Κρουζ συμπρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Ρίκι Μάρτιν. Δίπλα τους θα εμφανιστούν και οι Darren Criss και Edgar Ramirez.

https://www.instagram.com/p/p

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter ο Μάρτιν θα υποδυθεί τον Antonio D'Amico, σύντροφο του αδικοχαμένου σχεδιαστή μόδας Gianni Versace που δολοφονήθηκε από τον Andrew Cunanan στο Μαϊάμι σε ένα κυριολεκτικό έγκλημα μόδας.

Ο Cunanan αυτοκτόνησε 8 μέρες μετά τη δολοφονία του σχεδιαστή.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Μάρτιν με τον Ryan Murphy καθώς έχει ήδη εμφανιστεί στο παρελθόνως δάσκαλος ισπανικών σε ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς "Glee".

H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προβληθεί το 2018.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ