ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρότζερ Μουρ: Οι Μποντ δακρύζουν για τον Τζέιμς στα social media

Ρότζερ Μουρ: Οι Μποντ δακρύζουν για τον Τζέιμς στα social media

Μετά το θάνατο του εμβληματικού 007 Ρότζερ Μουρ οι άντρες που φόρεσαν το κομψό κοστούμι του υπερκατασκόπου αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό με λόγια δωρικά.

Οι Ντάνιελ Κρεγκ, Σον Κόνερι και Πιρς Μπρόσναν είπαν αντίο στον Μουρ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο Sir Σον Κόνερι αποχαιρέτησε τον ηθοποιό που τον διαδέχτηκε μιλώντας στο Hollywood Reporter.

"Λυπήθηκα πολύ με την είδηση του θανάτου του Ρότζερ. Είχαμε μια ασυνήθιστα μακρά φιλική σχέση για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, μια σχέση που ήταν γεμάτη αστεία και γέλιο. Θα μου λείψει" είπε ο 86χρονος Κόνερι.

"Κανείς δεν το έκανε καλύτερα -με αγάπη Ντάνιελ" έγραψε ο τελευταίος 007, Ντάνιελ Κρεγκ, στη λεζάντα σε ένα κοινό selfie με τον προκάτοχό του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του κατασκόπου.

https://www.instagram.com/p/p

Λιγότερο λακωνικός ο Πιρς Μπρόσναν έγραψε: "Αγαπητέ Sir Ρότζερ Μουρ. Με πραγματικά βαριά καρδιά άκουσα τα νέα για τον θάνατό σου σήμερα το πρωί. Υπήρξες ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου από τον Άγιο ως τον Τζέιμς Μποντ... Ήσουν ένας υπέροχος Τζέιμς Μποντ και εκείνος που άνοιξες τον δρόμο για μένα. Θα λείψεις πολύ στον κόσμο, όπως θα λείψει και η μοναδική αίσθηση του χιούμορ σου! Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιιδά σου. RIP"

https://www.instagram.com/p/p

Τα συλληπητήρια μηνύματα τους στα κοινωνικά δίκτυα έδωσαν και κάποια από τα αγαπημένα Bond Girls.

"Με μεγάλη λύπη έμαθα το νέο του θανάτου του Ρότζερ Μουρ. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος που είχα ποτέ ως Bond girl θα ήταν μια τρομακτική εμπειρία αν ο Ρότζερ δεν μου κρατούσε το χέρι να με καθοδηγήσει" έγραψε στο Instagram η Jane Seymour που συμπρωταγωνίστησε δίπλα του στο Live and Let Die.

"Μου έμαθε το ήθος και την ταπεινοφροσύνη. Ήταν τόσο αστείος, ευγενικός και στοχαστικός με όλους γύρω του"
συμπλήρωσε. "Μέσα από τη δουλειά του με την UNICEF μου έδειξε το πραγματικό νόημα του να είσαι ανθρωπιστής και να ανταποδίδεις πίσω. Ήταν ο Μποντ μου. "

https://www.instagram.com/p/p

"O Μποντ μου έφυγε, νιώθω μεγάλη θλίψη" έγραψε στο Τwitter η Britt Ekland που εμφανίστηκε στο πλάι του στο The Man With The Golden Gun.

"Ο Ρότζερ ήταν η επιτομή του Μποντ, πνευματώδης, εκλεπτυσμένος, κομψός, αστείος".

Ο Ρότζερ Μουρ πρωταγωνίστησε σε εφτά περιπέτειες του 007 από το 1973 έως το 1985 και είναι ο μακροβιότερος Τζέιμς Μποντ της έβδομης τέχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ