ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rolling Stones: Ο Kιθ Ρίτσαρντς δημοπρατείται & ο Ρόνι Γουντ νοσηλεύεται

Rolling Stones: Ο Kιθ Ρίτσαρντς δημοπρατείται & ο Ρόνι Γουντ νοσηλεύεται

Toν επόμενο Σεπτέμβριο οι Rolling Stones επιστρέφουν στα παλιά τους λημέρια, τις αρένες και τα στάδια της Ευρώπης που τους ανέδειξε και τους καθιέρωσε. Μέχρι τότε τα μέλη της μπάντας ζούνε τις περιπέτειες τους εκτός σκηνής αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και οι Βράχοι θα ροκάρουν όπως ξέρουν.

Σε επέμβαση για βλάβη στον πνεύμονα υποβλήθηκε ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ρόνι Γουντ ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διευκρίνησε σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του μουσικού.

Ο 69χρονος Γουντ δεν θα χρειαστεί πρόσθετη αγωγή και η προσεχής περιοδεία του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος στην Ευρώπη δεν θα επηρεαστεί.

"Είμαι τόσο ευγνώμων για τις σύγχρονες προληπτικές εξετάσεις που το ανίχνευσαν αυτό τόσο έγκαιρα, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με φρόντισαν", δήλωσε ο μουσικός.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η βλάβη ανιχνεύθηκε κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης ρουτίνας και αντιμετωπίστηκε λαπαροσκοπικά. Δεν έγινε σαφές αν η βλάβη ήταν καλοήθης ή κακοήθης ωστόσο τίποτα δεν μοιάζει να ακυρώνει τα πλάνα των Stones να κατακτήσουν ξανά την Ευρώπη.

Σε παράλληλο χρόνο οι θαυμαστές του Κιθ Ρίτσαρντς, ιδρυτικό μέλος της ιστορικής μπάντας μπορούν να αποκτήσουν ένα κομμάτι ιστορίας καθώς κομμάτια από το σπίτι του ρόκερ και της συζύγου του Πάτι στο Upper East Side θα δημοπρατηθούν από την Stair Galleries στις 24 Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/p

Ανάμεσα στις καλαίσθητες αντίκες περιλαμβάνονται ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά έπιπλα, όπως μία κονσόλα ροκοκό, ασημένια σερβίτσια καθώς και ένα κρεβάτι με ουρανό ενδουαρδιανής εποχής.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο ίδρυμα Σφαίρα, για να βοηθηθούν ενήλικα άτομα που έχουν αναπτυξιακές αναπηρίες.

Οι Rolling Stones θα αρχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία "No Filter" από το Αμβούργο της Γερμανίας στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ