Οι πειρατές της Καραϊβικής σπάνε τα ταμεία της Ρωσίας
Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής «Η εκδίκηση του Σαλαζάρ», έχει σπάσει τα ταμεία των κινηματογράφων της Ρωσίας, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο ρούβλια (τα 17 εκατομμύρια ευρώ).
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Μπιουλετέν κινοπροκάτσικα», ήδη είναι προφανές ότι οι Πειρατές θα είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, καταλαμβάνοντας την δεύτερη -τρίτη θέση στην ιστορία των πιο δημοφιλών ταινιών.

Προς το παρόν η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην Ρωσία είναι οι "Μαχητές των Δρόμων-8" της Universal Pictures που άρχισε να προβάλλεται στους ρωσικούς κινηματογράφους στα μέση Απριλίου με εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (27 εκατομμυρίων ευρώ).
Το απόλυτο ρεκόρ στις εισπράξεις στην Ρωσία έχει σημειώσει η ταινία "Άβαταρ" με εισπράξεις 3,6 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (60 εκατομμυρίων ευρώ), σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία ταινία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν σημείωσε τέτοιους είδους εισπράξεις.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00