ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζιμ Κάρεϊ αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του

Ο Τζιμ Κάρεϊ αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του

Ο Τζιμ Κάρεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το θάνατο της πρώην φίλης του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς η δικαστής ανακοίνωσε ότι δεν είναι έτοιμη να απορρίψει τις μηνυτήριες αναφορές εναντίον του ηθοποιού που έχουν καταθέσει η μητέρα της Γουάιτ και ο πρώην σύζυγός της.

Ειδικότερα, η Μπρίτζιτ Σουίτμαν υποστηρίζει ότι ο 55χρονος Τζιμ Κάρεϊ προμήθευσε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είχε καταναλώσει η Γουάιτ σε υπερβολική δόση. Ωστόσο, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Ρέιμοντ Μπουτσέρ είχε καταθέσει αίτημα απόρριψης της υπόθεσης. Μετά την ακρόαση δήλωσε: «Ο κ. Κάρεϊ αγαπούσε βαθιά την κ. Γουάιτ και θα είναι μία οδυνηρή διαδικασία γι’ αυτόν».

Η δικαστής αποσαφήνισε ότι θέλει να συνεχίσει την εξέταση των στοιχείων και ότι δεν είναι έτοιμη να εκδώσει οριστική απόφαση.

catriona2

Ποιά ήταν η "εύθραυστη" Καθ

Η Καθριόνα Ουάιτ, μια make up artist από τo Cappawhite της κομητείας του Tipperary στην Ιρλανδία, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Είχε χωρίσει με τον ηθοποιό μια εβδομάδα πριν το θάνατό της. Σε σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε στον Τζιμ Κάρει έγραψε ότι "απλά δεν ήταν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο".

Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια:

Έχω περάσει τρεις ημέρες τώρα χωρίς να πιστεύω ότι δεν είσαι εδώ. Μπορώ να συνεχίσω να ζω με τη ραγισμένη μου καρδιά και να προσπαθήσω να βάλω τα κομμάτια πίσω στη θέση τους.

Θα μπορούσα, απλά δεν έχω τη δύναμη αυτή τη φορά. Λυπάμαι που ένιωσες πως δεν ήμουν εκεί για σένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Παρακαλώ να με συγχωρήσετε. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο” έγραφε η Ουάιτ στην επιστολή της προς τον Κάρει πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

catriona

Ο Αχμέντ Ιμπραχίμ δικηγόρος της Σουίτμαν κάλεσε τη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Ντίντρε Χιλ να μην καθυστερήσει τη διαδικασία και υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του τα φάρμακα με παράνομο τρόπο.

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Τζιμ Κάρεϊ πωλούσε φάρμακα από το πίσω μέρος του φορτηγού του και ότι πρόκειται για πώληση με την παραδοσιακή έννοια που έρχεται στο μυαλό» δήλωσε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα MyNewsLA. Com.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δικηγόρος του ηθοποιού «ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες των εναγόντων είναι ασαφείς και ότι δεν διευκρινίζεται αν θεωρούν ότι ο θάνατος προήλθε από αμέλεια ή από σκόπιμη πράξη». «Χρειάζομαι σαφήνεια κι αυτό είναι το σωστό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κάρεϊ απέτισε φόρο τιμής στη Γουάιτ με μία συγκινητική δήλωση μετά το θάνατό της:

Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά λυπημένος από τον θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα. Ήταν ένα πραγματικά ευγενικό και ευαίσθητο ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο γι’ αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ