ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

George Clooney & Beyoncé: Γονείς επί δύο αυτό το καλοκαίρι

George Clooney & Beyoncé: Γονείς επί δύο αυτό το καλοκαίρι

"10 λόγοι που θα κάνουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ σπουδαίο μπαμπά". "Κλούνεϊ & Αμάλ: τα ονόματα των διδ΄τυμων τους έίναι τάση". "Παιδιά & Νέοι Γονείς: Ό,τι πρέπει να ξέρει ο Κλούνεϊ για να είναι καλύτερος πατέρας από πάντα". Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους των αναρτήσεων σε lifestyle σελίδες που χαιρετίζουν την γέννηση των διδύμων του Τζορτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του Αμάλ Κλούνεϊ που είναι μία μόλις γέννηση που κάνει το καλοκαίρι 2017 μια εποχή μεγάλων αφίξεων εις διπλούν.

Η γέννηση των διδύμων του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ προκάλεσε πανδαιμόνιο καθώς οι παπαράτσι παρατάχθηκαν έξω από το μαιευτήριο στο Λονδίνο διεκδικώντας τις πρώτες φωτογραφίες. Ωστόσο, όλος αυτός ο θόρυβος για τη γέννηση της 'Ελα και του Αλεξάντερ Κλούνεϊ μπορεί γρήγορα να καταλήξει στην προθέρμανση για το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Η Beyoncé αναμένεται στο εξής να γεννήσει ανά πάσα στιγμή δίδυμα, μετατρέποντας τη μητρότητα στο μεγαλύτερο γεγονός στο χώρο της show-biz φέτος παρά τη μεγάλη αντίθεση που χαρακτηρίζει το στυλ των δύο γυναικών, οι οποίες έγιναν το επίκεντρο ενός κοινού με εμμονή στα μωρά.

Δύο μέτρα, δύο σταθμά

Η 35χρονη σούπερ σταρ της μουσικής καταγοήτευσε τους θαυμαστές της αναρτώντας φωτογραφίες της στο Instagram στις οποίες περήφανα αγγίζει την κοιλιά της, την οποία επίσης επιδεικνύει στις παραστάσεις πάνω στη σκηνή.

Αντίθετα, η 39χρονη δικηγόρος προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατέστησε σαφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ότι θα ήθελε το κοινό να επικεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά της παρά στην κοιλιά της.
Υπάρχει μεγάλη αλλαγή από την πρώτη εγκυμοσύνη της Beyoncé στην σήμερα πεντάχρονη κόρη της Μπλου Άιβι, όταν η τραγουδίστρια φωτογραφιζόταν σπάνια προκαλώντας μάλιστα φήμες ότι προσποιείτο πως ήταν έγκυος.

Αυτή τη φορά, η Beyoncé ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της "Lemonade" δίνοντας έτσι μια απάντηση σε δημοσιεύματα για απιστία του συζύγου της Jay Z.

"Τί καλύτερος τρόπος να δείξεις στον κόσμο ότι εσύ και ο σύζυγός σου είστε ενωμένοι παρά να πεις: "Eίμαι έγκυος, είμαστε ξανά στο σωστό δρόμο και τα δίδυμα είναι ό,τι καλύτερο", δήλωσε η Μπέρκλεϊ Κέιτι, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ.

Η Αμάλ Κλούνεϊ, ωστόσο, απέφυγε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του γεγονότος ότι είναι η σύζυγος του σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος στο παρελθόν είχε πει ότι δεν ήθελε παιδιά.

"Το γεγονός ότι ο Κλούνεϊ απέκτησε παιδιά συναρπάζει πολύ κόσμο, γιατί ο ηθοποιός θεωρείται ένας τύπος που του πήρε κάποιο χρόνο να νοικοκυρευτεί, και με μια καταπληκτική γυναίκα που είναι πολύ ενδιαφέρουσα", δήλωσε το Τζ.Ντ. Χέιμαν, αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού People.

Η Beyoncé αναμένεται να γεννήσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Good Morning America. Προετοιμάζοντας την Blue Ivy (5) για την διπλή άφιξη η 35χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της Jay Z ανακοίνωσαν ότι η πρωτότοκη κόρη τους θα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο την ημέρα του τοκετού, ώστε να είναι μάρτυρας της οικογενειακής τους στιγμής.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ