ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Iρίνα Σάικ-Μπράντλεϊ Κούπερ: Πρεμιέρα στα φλας με τη νεογέννητη κόρη τους

Iρίνα Σάικ-Μπράντλεϊ Κούπερ: Πρεμιέρα στα φλας με τη νεογέννητη κόρη τους

Μπορεί να πέρασαν το τελευταίο διάστημα χώρια με τον σταρ του Χόλιγουντ να είναι εξαιρετικά απασχολημένος με τα γυρίσματα του Ένα Αστέρι Γεννιέται με τη Lady Gaga ωστόσο ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η σύντροφος του Ιρίνα Σάικ χάρισαν στους παπαράτσι σειρά από φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη τους.

Όπως αναφέρουν πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού η μόλις κάποιων μηνών Λία είναι "ένα πολύ ευτυχισμένο μωρό" και "σίγουρα έχει πάρει τα γονίδια της μητέρας της".

Στη βόλτα τους με τη νεογέννητη κόρη τους Λέα ντε Σεν Σάικ Κούπερ ο Κούπερ (που φέρει και man bun) κρατάει στα χέρια του το μωρό, προστατεύοντας το από τα αδιάκριτα βλέματα σε μία κουβέρτα. Η Ιρίνα ακολουθούσε με το καρότσι και το σκύλο της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/p

Οι δυο τους τηρούν τέτοια μυστικότητα για την ιδιωτική τους ζωή, που κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς γεννήθηκε η κόρη τους. Μάλιστα, για πολύ καιρό υπήρχε και αρκετό μυστήριο γύρω από την εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/p

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πιθανότατα γεννήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν τα tabloid της Αμερικής "το ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντά μετά τη γέννηση και σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένεια τους πολύ, πολύ σύντομα".

https://www.instagram.com/p/p

Η Ιρίνα, πρώην σύντροφος του άσου του ποδοσφαίρου Κριστιάν Ρονάλντο, μένει για την ώρα μακριά από τις πασαρέλες, αν και στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου show εσωρούχων της Victoria’s Secret, φορώντας και στις δύο εμφανίσεις της ένα πανωφόρι που ήταν δεμένο στη μέση. Η εικόνα της δεν θύμιζε σε τίποτα μία συνηθισμένη έγκυο.

Σε άλλα μωρά της ημέρας το Χόλιγουντ είναι ενθουσιασμένο με τα δίδυμα Κλούνεϊ με τα ευχετήρια tweets και λοιπές social media αναρτήσεις να έχουν κάνει το διαδίκτυο μια απόλυτα βρεφική υπόθεση.

ellen cloo

Οι Έλεν ΝτεΤζένερις & Σάλμα Χάγιεκ ευχήθηκαν στο ζευγάρι ενώ ο αδελφικός φίλος, συνέταιρος του Κλούνεϊ και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ Ράντε Γκέρμπερ ήδη κουβαλάει πάνες στον νέο πατέρα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ