ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Στα γυρίσματα του 7ου κύκλου & 17 νέες pic (vid)

Game Of Thrones: Στα γυρίσματα του 7ου κύκλου & 17 νέες pic (vid)

Προλογίζοντας την πρεμιέρα ένα ακόμη teaser από τα γυρίσματα του Game Of Thrones μας υπενθυμίζει ότι η σειρά είναι ένα θαύμα που φέρνουν στην οθόνη όχι μόνο οι χαρακτήρες και τα πάθη ή οι φόνοι τους αλλά και οι μάστορες των special effect.

Την προηγούμενη εβδομάδα το HBO μας έβαλε στον κόσμο των κοστουμιών με τη βραβευμένη σχεδιάστρια Μισέλ Κλάπτον αποκάλυψε ότι τα φορέματα των πρωταγωνιστριών είναι φτιαγμένα για να αποπνέουν δυναμισμό, θηλυκότητα και τρέλα.

Τώρα η παραγωγή μας δείχνει μερικά μόνο από τα "μυστικά" που κάνουν εικόνα τη φαντασία του Μάρτιν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ψηφιακής επεξεργασίας με τα special effect.

"O αέρας, η φωτιά, ο καπνός, τα πυρομαχικά, όλα, τα πάντα είναι δική μας ευθύνη. Τα κάνουμε όλα" λέει ο Sam Conway για τα απίθανα CGI της σειράς.

Στο νέο teaser βλέπουμε την Ντενέρις να είναι επάνω στον Drogon της και ένα πλοίο που το τρώνε οι φλόγες, προμηνύοντας τις ναυμαχίες του GoT της έβδομης σεζόν.

Επιπλέον νέες φωτογραφίες από τον προτελευταίο κύκλο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όλοι έχουν τις "διαβάζουν" προσπαθώντας να καταλάβουν τι θα συμβεί. Ανησυχητικές φήμες θέλουν την Ντενέρις Ταργκάριεν να κινδυνεύει από τους πάντες και να φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο.

Μέχρι την πρεμιέρα όλοι κάτι θα έχουν να πουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ