ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λονδίνο: Η συμπόνοια της Αdele στην ολονυκτία για τα θύματα του πύργου

Λονδίνο: Η συμπόνοια της Αdele στην ολονυκτία για τα θύματα του πύργου

Χωρίς να κάνει κάποια ανάρτηση στα social media, χωρίς να έχει καλέσει τα media για να απαθανατίσουν τη δημόσια θλίψη της, η τραγουδίστρια Αdele βρέθηκε στην ολονυκτία κάτω από τον πύργο της κολάσεως, Grenfell Tower του Λονδίνου, που μέχρι τώρα έχει κοστίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους.

Η Λονδρέζα βρέθηκε στο Grenfell Tower παρηγορώντας τον κόσμο που αγωνιούσε για την τύχη των ενοίκων του κτιρίου ενώ χρήστες στο Τwitter έκανα λόγο για μια Adele δακρυσμένη που προσπαθούσε να δώσει κουράγιο σε όποιον μπορούσε.

Η Adele εντοπίστηκε από τη χρήστρια FourMee του Instagram, η οποία ανάρτησε τρεις σκοτεινές φωτογραφίες. Η FourMee είπε ότι ο σύζυγος της τραγουδίστριας Σάιμον Κονέκι ήταν μαζί της.

"Μόλις εντοπίστηκαν @Αdele και (σσ. ο σύζυγος της) Σάιμον Κονέκι να επισκέπτονται τον Πύργο Γκρένφελ. Αυτή φορούσε αμπάγια. Σεβασμός προς τους δύο σας", έγραψε η χρήστρια στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/p

Οι θαυμαστές της εξαίρουν τη συμπόνια που επιδεικνύει η 29χρονη συνθέτης σε δύσκολες στιγμές και τη διακριτικότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 17 ανθρώπων και ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο 24ωροφο Πύργο Γκρένφελ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

ADELE1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ