ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lars Ulrich: Και drummer των Metallica και Ιππότης της Δανίας

Lars Ulrich: Και drummer των Metallica και Ιππότης της Δανίας

Μπορεί ο drummer του συγκροτήματος που είναι φτιαγμένο από μέταλλο Lars Ulrich να είναι πολίτης των ΗΠΑ από τα χρόνια της εφηβείας του (εκεί μετακόμισε από τα 17 του) όμως η βασίλισσα της της Δανίας, Μαργαρίτας Β’, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη δεύτερη πατρίδα του Δανού. Πλέον το ιδρυτικό μέλος των Metallica είναι ένας Ιππότης στη χώρα καταγωγής του ανακοινώθηκε από το βασιλικό παλάτι.

Ο Ulrich τιμήθηκε με το αξίωμα του Ιππότη του Τάγματος του Dannebrog για τη συμβολή του στην τέχνη.

Τον καλλιτέχνη παρασημοφόρησε εκ μέρους της μητέρας του ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας στο Σαν Φρανσίσκο, την πόλη όπου εδρεύει και δημιουργεί ο drummer και συνιδρυτής των Metallica.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του group, o Ulrich χρίστηκε επίσημα ιππότης στις 26 Μαϊου.

"Μήπως αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα ότι πρέπει να τον αποκαλούμε Σερ Λαρς τώρα; Συγχαρητήρια στον Λαρς, καθώς τιμήθηκε χθες το βράδυ από τον Φρειδερίκο, πρίγκιπα της Δανίας. Δεν το λες μικρό κατόρθωμα για αυτό το μυξιάρικο παιδί από την Gentofte!" σχολίασαν τα άλλα μέλη της μπάντας την τιμή στο πρόσωπο του.

https://www.instagram.com/p/p

Ο τίτλος αποδίδεται σε Δανούς που έχουν προσφέρει υπηρεσίες προς το έθνος και τη συμβολή τους στις τέχνες και τις επιστήμες.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτης Κονέ και Ανδρέας Σάμαρης αποφάσισαν να τιμήσουν τον drummer ιππότη με αυτό το απροσδόκητο viral τζαμάρισμα τους στις διακοπές τους στις ΗΠΑ με τη δική τους διασκευή του Enter Sandman.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ