ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

House of Cards: Η οικία των μακιαβελικών Άντεργουντ στο σφυρί

House of Cards: Η οικία των μακιαβελικών Άντεργουντ στο σφυρί

Mπορεί ο πέμπτος κύκλος του House of Cards να έχει ολοκληρωθεί με τους δημιουργούς του show να μην γνωρίζουν αν θα υπάρξει έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς που θυμίζει ύποπτα τους καιρούς μας όμως οι Άντεργουντ έχουν αφήσει τα ίχνη τους στην πόλη της Βαλτιμόρης. Εκεί από όπου οι αντιήρωες Φρανκ & Κλερ ξεκίνησαν την επέλαση τους προς το Λευκό Οίκο.

Οι Φρανκ και Κλερ Άντεργουντ ύφαναν με κάθε λεπτομέρεια τον ιστό της πολιτικής στο σπίτι που πλέον δημοπρατείται αναζητώντας προφανώς τον απόμενο μακιαβελικό ένοικο του.

Το σπίτι όπου ξεκίνησαν τις μηχανορραφίες τους οι Άντεργουντ θα δημοπρατηθεί με αρχική τιμή τα 500.000 δολάρια με την τελική τιμή πώλησης αναμένεται να είναι πολύ υψηλότερη.

Πρόκειται για μια μοναδική κατοικία 140 ετών, που έχει ανακαινιστεί πολλές φορές. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και το φημισμένο μάρμαρο Τενεσί, ενώ το εξωτερικό χαρακτηρίζουν τα κόκκινα τούβλα βικτωριανού στυλ από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Ξεχωριστά είναι και τα τζάκια της κατοικίας, όπως και τα ζεστά «ξύλινα» πατώματα.

Συνολικά έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, έξι τζάκια και γυμναστήριο. Μοναδική και για τα σπίτια της περιοχής είναι και η αυλή, όπου οι Άντεργουντ συνήθιζαν να καπνίζουν μεταμεσονύκτια συζητώντας και καταστρώνοντας τα μοχθηρά τους σχέδια.

Όπως έγινε γνωστό οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού, αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μετακομίσουν στην γενέτειρα των Άντεργουντ, τη Νότια Καρολίνα.

Ίσως ο επόμενος ιδιοκτήτης της οικίας των Άντεργουντ να μάθει την αλήθεια και να απαντήσει στους ισχυρισμούς της Ρόμπιν Ράιτ (Κλερ Άντεργουντ) ότι "μετά την εκλογή του στην προεδρία ο Τραμπ μας έκλεψε όλες τις ιδέες που είχαν οι σεναριογράφοι για τη συνέχιση της σειράς".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ