ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον: Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ κρίνει την «χείριστη» Τερέζα Μέι

Πάμελα Άντερσον: Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ κρίνει την «χείριστη» Τερέζα Μέι

Η Πάμελα Άντερσον, έχει άποψη για την πολιτική. Λίγο καιρό πριν η πρώην σεξοβόμβα συζητήθηκε για το ποίημα που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα, ένα πόνημα στοχευμένο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ καθώς και στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Τώρα η Άντερσον επιστρέφει και έχει πολύ κακή γνώμη για την καθόλου δημοφιλή Τερέζα Μέι που αποκαλεί "χειρότερη πρωθυπουργό που μπορεί να θυμηθεί κανείς". Ως άλλος επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέρεμι Κόρμπιν η Άντερσον είναι επικριτική απέναντι στην Βρετανίδα πρωθυπουργό γράφοντας:

Η Τερέζα Μέι που έχει καταστραφεί. Η Τερέζα Μέι με την πύρρειο νίκη. Η Τερέζα Μέι, που δεν δίνει το χέρι της στα θύματα της πυρκαγιάς στο Γκρένφελ. Που δεν νοιάζεται για τους φτωχούς. Που δεν ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη ή την ειρήνη. H χειρότερη πρωθυπουργός που μπορεί κάποιος να θυμηθεί".

Τα σχόλια της Άντερσον έρχονται να προστεθούν σε έναν χείμαρρο κριτικής που δέχεται η επικεφαλής των Συντηρητικών για το πώς χειρίστηκε τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο του Γκρένφελ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

pam

Η 49χρονη ηθοποιός από τον Καναδά δημοσίευσε τα σχόλιά της σε post blog στο website της το Σάββατο σε δημόσια έκκλησή της να απαλλαγεί ο ιδρυτής των WikiLeaks, Αυστραλός, Τζούλιαν Ασανζ, από την απειλή της άσκησης δίωξης

Ο Ασάνζ διαμένει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από το 2012 υπό το φόβο ότι θα εκδοθεί στις ΗΠΑ και θα παραπεμφθεί σε δίκη για αποκάλυψη κρατικών μυστικών. Εναντίον του έχουν εκδοθεί επίσης διεθνή εντάλματα σύλληψης από τις σουηδικές αρχές για κατηγορίες βιασμού. Παρ΄ότι οι Σουηδοί εισαγγελείς έχουν εγκαταλείψει την έρευνα σε βάρος του Ασάνζ, οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα τον συλλάβουν, αν φύγει από την πρεσβεία του Ισημερινού.

Η Άντερσον - η οποία φημολογείται ότι διατηρεί ρομαντική σχέση με τον Ασάνζ – αποδοκίμασε δριμύτατα την πρωθυπουργό της Βρετανίας. Η Τερέζα Μέι δέχεται πιέσεις μετά από μια κακή προεκλογική εκστρατεία και τον τρόπο αντίδρασής της στην τραγωδία στον Πύργο Γκρένφελ, τη φονική πυρκαγιά στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 58 άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες" δήλωσε η Πάμελα Άντερσον. "Δεν υπάρχει λόγος να μην αφεθεί ελεύθερος. Όμως η Τερέζα Μέι - που τον κράτησε φυλακισμένο στην πρεσβεία για πέντε χρόνια - αρνείται να του επιτρέψει να φύγει" τονίζει η ηθοποιός, σύμφωνα με τη βρετανική Independent.

Στο πλαίσιο της έκκλησης για τον Ασάνζ η Πάμελα Άντερσον απευθύνθηκε στον Κόρμπιν και στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ προσκαλώντας το ζευγάρι στο vegan εστιατόριο της στη Γαλλία, το οποίο ανοίγει τον Ιούλιο.

«Ελάτε μαζί μου την ημέρα που ανοίγουν οι πόρτες του εστιατορίου και θα καθίσουμε, θα φάμε καλό φαγητό και θα συζητήσουμε τι μπορεί να γίνει για τον Τζούλιαν» ανέφερε η Άντερσον. «Η Γαλλία θα μπορούσε να επιδείξει τη δύναμή της, κι αυτό θα μπορούσατε να κάνετε, εάν δώσατε άσυλο στον Τζούλιαν».

Η Άντερσον απευθύνθηκε επίσης στην Κίνα, στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και στην κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ προτρέποντας τους να συναντηθούν και να οργανώσουν την απελευθέρωση του Τραμπ.

Bonus: Ντόναλντ, μου αρέσει το πώς μου αντιστέκεσαι

Ο τίτλος του ποιήματος της Άντερσον προς τον Τραμπ είναι “I Like How You Resist Me” (Μου αρέσει το πώς μου αντιστέκεσαι.

Aκολουθεί ελεύθερη απόδοση του πολιτικά ερωτικού πονήματος της σεξοβόμβας που κάνει ακτιβισμό.

Τυχαίνει να έχω μερικές προτάσεις για τον Τραμπ και τη Μέι σχετικά με τη σχέση τους- οι συμβουλές είναι βασισμένες στη δική μου προσωπική εμπειρία με τον Τζούλιαν Ασάνζ.

Έχουν να κάνουν με την Ελευθερία του Λόγου και τη Δημοκρατία.

Η Γαλλία μπορεί να πάρει κάποιες ιδέες, όπως κάνουμε σε ένα τρίο.

Οι εκλογές στη Βρετανία πλησιάζουν, οι ΗΠΑ απειλούν και στη Γαλλία... -ίσως τώρα είναι η κατάλληλη συγκυρία για να συζητήσουμε ρομαντικά για πολιτική.

Είναι μια ρομαντική πάλη

Αυτό που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο φέρνουν σε αυτή τη δυναμική είναι ΚΑΚΟΙ νόμοι περί απορρήτου.

Κρατούν παράνομα τον Τζούλιαν. Διαψεύδουν τη διαφάνεια και βομβαρδίζουν χώρες.

Είναι μια δυσλειτουργική και άνιση σχέση μέχρι σήμερα.

Μακάρι να μπορέσω να τους βοηθήσω στη βελτίωσή της και μαζί να την κάνουμε να δουλέψει.

Να φέρουμε πίσω τον ερωτισμό.

Ως «δυσλειτουργικός» εραστής η Αμερική κατασκοπεύει το Ηνωμένο Βασίλειο (διαβάζει mailλ και κρυφακούει κλήσεις).

Όλα αυτά που κάνουν οι ΗΠΑ είναι συμπεριφορές ενός παράξενου εραστή ή ενός stalker.

Οι προτάσεις μου είναι:

Ξεχωρίστε τα πράγματα, όπως πρέπει να γίνεται σε μία υγιή σχέση.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα έπρεπε να έχει μία ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική που να μη βασίζεται σε μία ξεχωριστή σχέση.

Οπότε, η σχέση Ηνωμένων Πολιτειών και Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να βασίζεται σε μία θεμελιώδη αναδιαμόρφωση της εσωτερικής πολιτικής και στη σχέση τους με τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να αφοπλίσουν και να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Αφγανιστάν και άλλες υπερπόντιες στρατιωτικές υποχρεώσεις και να επιδιώξουν μια ειρηνική και συνεργατική διπλωματική σχέση με τις άλλες χώρες.

Επιπλέον πρέπει να δημιουργηθεί μια διμερή συνθήκη μεταξύ τους, που θα οφείλει να εμφανίζεται –τουλάχιστον σα να είναι ανάμεσα σε δύο ισότιμες κρατικές οντότητες της Δυτικής Ζηλανδίας και όχι μεταξύ ενός άρχοντα και ενός δουλοπάροικου (ή κυρίαρχου και υπακούων εταίρου).

Είναι εντελώς δυσανάλογη και έχει ασύμμετρα αποδεικτικά στοιχεία.

Αν ο αφοπλισμός και η αποχώρηση από το Αφγανιστάν φαίνεται υπερβολικά τρελό.

Μία άλλη δυναμική προσέγγιση είναι να ενθαρρύνουμε άλλες χώρες ώστε να μειώσουν την ποσότητα όπλων τους:

"Εάν το κάνετε, θα το κάνουμε κι εμείς".

Ή:

Να συμφωνήσουμε με άλλες χώρες να σταματήσουν τον οπλισμό και την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής.
Ο πόλεμος είναι μία εκβιαστική ενέργεια.

Η υπονόμευση της ασφάλειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για κίνητρα κέρδους των εξαγωγών όπλων δεν είναι ισχυρή ή σέξι.

Άλλες συμβουλές για να πετύχει αυτή η σχέση:

Η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη σε οποιαδήποτε σχέση.

Οπότε, πρέπει να πάψετε να προσεγγίζετε τα πάντα με μυστικότητα.

Σταματήστε την κατάχρηση του νόμου περί απορρήτου.

Δεν μπορείτε;

Τότε ξεφορτωθείτε τους - και αντικαταστείτε τους με νόμους των οποίων η κατάχρηση δεν είναι εφικτή.

Σταματήστε να τιμωρείται ανθρώπους που τους προσφέρουν βοήθεια (πώς ένα ζευγάρι στρέφεται εναντίον ενός συμβούλου σχέσεων;)

Ο Τζούλιαν προσπαθεί να βοηθήσει.

Και εάν η σχέση τους βελτιωθεί, μπορούν να την αναπτύξουν. Οι διπλωματικές σχέσεις με άλλες χώρες πρέπει να είναι στο πνεύμα του αμοιβαίου σεβασμού.

Πείτε όχι στην υπεροχή της αλαζονείας.

Όπως είδαμε στις απειλές για εισβολή στην πρεσβεία κατά παράβαση της Συνθήκης της Βιέννης. Ή η άρνηση να συμμορφωθούν με όσα απαιτούν τα Ηνωμένα Έθνη. Μία υγιής σχέση είναι αμοιβαία και έχει ένα μόνο πρότυπο συμπεριφοράς.

Δεν μπορώ να μη σκεφτώ ρομαντικά.

Εκεί στηρίζομαι. Στην αγάπη και στην ευσπλαχνία.

Η εφαρμογή κοινής λογικής συμβουλών για μια σχέση ίσως να είναι το κλειδί.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πώς να κάνουμε έρωτα...

Αλλά πόλεμο.

Όχι άλλο πόλεμο!

Και όχι τείχη γύρω από χώρες ή πρεσβείες!

Θα μείνω σταθερή στις απόψεις μου.

Είτε σας αρέσει είτε όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ