ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Από τον Ken στον Κιμ Γιονγκ Ουν: Το man bun είναι παντού

Από τον Ken στον Κιμ Γιονγκ Ουν: Το man bun είναι παντού

Μπορεί η κούκλα που ερωτεύθηκε η Αμερική να έχει επικριθεί στο παρελθόν για τα πρότυπα της "τέλειας γυναίκας" ωστόσο η εταιρία πίσω από την ευπώλητη κούκλα έχει κάνει πολλές φιλότιμες προσπάθειες να εκσυγχρονιστεί. Μετά τη σειρά από Barbie κούκλες σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγάθη ήρθε η ώρα να δοθεί στη δημοσιότητα και ένας εκσυγχρονισμένος Ken.

Οι νέοι κούκλοι της σειράς έχουν κάτι από millennial. Θυμίζοντας τους hipster και όσους υποκλίνονται στη μόδα του man bun oι νέοι Ken φορούν T-shirt με στάμπα έναν κάκτο και έχουν κότσο τα μαλλιά τους.

Οι νέες κούκλες έρχονται είτε στο αρχικό σωματικό μέγεθος, είτε λεπτές, είτε εύσωμες ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από εννιά διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος.

Αν πάλι ο Ken με man bun δεν ικανοποιεί κάποιους υπάρχει πάντα ένας Ken με ράστα ή άλλως που φοράει Doc Martens γιατί οι κούκλες μιμούνται τη ζωή -και ποτέ το ανάποδο.

Οι νέοι κούκλοι έχουν γίνει ήδη viral με το περιοδικό GQ να κάνει ήδη αφιέρωμα στα νέα αυτά πρότυπα συντρόφων της εμβληματικής κούκλας.

Το man bun αναδείχθηκε σε trend περίπου δύο χρόνια πριν. “Οι άνδρες στρέφονται προς το διαδίκτυο για να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους” είπε η Google που έδωσε στη δημοσιότητα την ολοένα και αυξανόμενη αγωνία όσων θέλουν να είναι με κοτσίδα στο κεφάλι.

“Πώς να μεγαλώσεις ένα man bun” κοκ είναι κάποιες από τις απορίες που αναζητούν απάντηση στη μηχανή αναζήτησης του σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ