ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Glastonbury 2017: Mπραντ Πιτ, Μπέκαμ & το Game of Τhrones είναι rock (vid)

Glastonbury 2017: Mπραντ Πιτ, Μπέκαμ & το Game of Τhrones είναι rock (vid)

To μουσικό Φεστιβάλ του Glastonbury της Βρετανίας για το 2017 ξεκίνησε και όλοι όσοι θέλουν να χορέψουν με εκατοντάδες άλλους στην ιστορική μουσική γιορτή έδωσαν το "παρών" παραδομένοι στο εντυπωσιακό line up της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι όσοι βρέθηκαν στο Glasto αυτές τις ημέρες μπόρεσαν να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί με τους διάσημους Μπέκαμ, την Cara της μόδας και του κινηματογράφου και βέβαια τους Μπραντ Πιτ, Μπράντλεϊ Κούπερ και αναρίθμητους άλλους που βρέθηκαν στο Σόμερσετ της Βρετανίας.

Ανάμεσα σε όλους και οι Jon Snow & Daenerys Targaryen (ήτοι Κιτ Χάριγνκτον & Εμίλια Κλαρκ) που είναι αδιάφοροι για την επερχόμενη πρεμιέρα τoυ Game Of Thrones καθώς για αυτούς το Καλοκαίρι Έφτασε.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Στο σημαντικότερο για πολλούς μουσικό φεστιβάλ ο Αμερικανός ηθοποιός, Μπράντλεϊ Κούπερ έκανε το ντεμπούτο του μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες μουσικόφιλους απ’ όλο τον κόσμο, και εξέπληξε τους πάντες.

https://www.instagram.com/p/p

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Γουόρθι Φαρμ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, ριμέικ του "A Star Is Born" (Ένα αστέρι γεννιέται) και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, που είναι σε μορφή πυραμίδας, την Pyramid Scene.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή, πριν τη συναυλία του βετεράνου της κάντρι μουσικής, Κρις Κριστόφερσον, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία "Ένα αστέρι γεννιέται" το 1976.

https://www.instagram.com/p/p

Ο ηθοποιός κρατούσε κιθάρα και τραγούδησε. Το στιγμιότυπο κινηματογράφησε ο ντράμερ των Metallica Λαρς Ούρλιχ για να συμπεριληφθεί στην ταινία "Ένα αστέρι γεννιέται" στην οποία ο Κούπερ συμπρωταγωνιστεί με τη Lady Gaga και έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, σύμφωνα με το NME.

"Σας ευχαριστώ πολύ" είπε ο Κούπερ στους θεατές. "Είστε φοβεροί, αυτό ήταν υπέροχο. Είναι μεγάλη μου χαρά να παρουσιάσω τον Κρις Κριστόφερσον".

https://www.instagram.com/p/p

Ο Κρις Κριστόφερσον ο οποίος έδωσε μία συναυλία που ενθουσίασε μουσικόφιλους και κριτικούς επιφύλαξε και άλλη έκπληξη στο κοινό.

Στη σκηνή ανέβηκε ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και ερμήνευσαν μαζί το "On Sunday Morning Coming Down". "Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω τον Τζόνι Ντεπ. Τι τιμή να είμαι στην ίδια σκηνή με εσένα!" είπε.

Το φεστιβάλ Γκλάστονμπερι ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Γουόρθι Φαρμ, κοντά στο Σόμερσετ, με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων στις πρόσφατες τραγωδίες στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Στη συνέχεια μίλησε στο κοινό ο Πίτερ Χουκ των New Order, η κόρη του οποίου ήταν στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ και επέστρεψε σώα από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα.

Μπορούμε, παρακαλώ να αξιοποιήσουμε αυτό ως ευκαιρία να στείλουμε τις ελπίδες και τις προσευχές μας για αγάπη, ζωή και ελευθερία. [Είναι] αυτά, τα οποία είμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε" πρόσθεσε.

Περισσότεροι από 150.000 λάτρεις της μουσικής συγκεντρώθηκαν στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, αλλά και για να τιμήσουν τα θύματα των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε Λονδίνο και Μάντσεστερ, καθώς και τα θύματα από την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου.

Οι συμμετέχοντες ένωσαν τα χέρια τους και σχημάτισαν με τα σώματά τους το σήμα της ειρήνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ