ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γονείς superheroes: Βιν Ντίζελ & Wonder Woman φροντίζουν τα παιδιά τους

Γονείς superheroes: Βιν Ντίζελ & Wonder Woman φροντίζουν τα παιδιά τους
Facebook

Το Facebook ενθουσιάστηκε. Οι δύο συμπρωταγωνιστές του Fast & The Furious Γκαλ Γκαντότ και Βιν Ντίζελ αγαπούν την περιπέτεια αλλά κυρίως αγαπούν τα παιδιά τους.

Με μια ανάρτηση που έκανε το διαδίκτυο να νιώσει γονιός οι σκληροτράχηλοι star ποζάρουν μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Ντίζελ κρατάει στην αγκαλιά του τον έναν από τους απογόνους του (έχει δύο κόρες, τις Hania και Pauline αλλά και ένα γιο, τον Vincent με τη σύντροφο του Paloma Jimenez) και η Γκαντότ την κόρη της Maya που ήταν στα γυρίσματα του Wonder Woman.

Η Γκαντότ ήταν ήδη έγκυος στη δεύτερη κόρη της όταν υποδύθηκε με σθένος την Αμαζόνα Wonder Woman. Mιλώντας στο Marie Claire για την εγκυμοσύνη στα πλατό η ισραηλινή καλλονή πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία και αξιωματικός του ισραηλινού στρατού αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της ιδιότυπης αυτής στιγμής στην καριέρα της.

"Είχα ναυτίες και ήμουν στις γωνίες του πλατό προσπαθώντας να συνέλθω κρυφά. Εμφανιζόμουν στα γυρίσματα με τεράστια γυαλιά ηλίου και κανάτες γεμάτες με νερό και τεράστια κομμάτια τζίντζερ" είπε. "Θυμάμαι ένας από τους παραγωγούς με ρωτούσε συνέχεια γιατί πίνω αυτό το κοκτέιλ. Όλοι νόμιζαν πως την είχα ψωνίσει και έκανα τη ντίβα του Χόλιγουντ" προσθέτει και εξηγεί πως έκρυψε την εγκυμοσύνηγιατί δεν ήθελε να έχει καμιά ειδική μεταχείριση από τους συναδέλφους της.

"Όταν δεν υποδυόμαστε τους superheroes... Παντού αγάπη" γράφει στη λεζάντα του ο Βιν Ντίζελ με το διαδίκτυο να κάνει like σε αυτό το απρόσμενο, διπλό, οικογενειακό πορτρέτο των star.

Λίγα like στον Eminem

https://www.instagram.com/p/p

Ωστόσο ο 44χρονος ράπερ Eminem δυσαρέστησε πολλούς fan του με την πρόσφατη εμφάνιση του σε εκδήλωση για την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ - μίνι σειρά του ΗΒΟ, The Defiant Ones.

Στο πορτρέτο του ο Eminem ποζάρει με τους Dr Dre και Kendrick Lamar και αυτό που απασχόλησε τους χρήστες των social media είναι ότι έχει σκούρα μαλλιά και έχει αφήσει μούσια. Το νέο look του ενόχλησε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με τρίχες -είναι πολλοί.

Σε παράλληλο χρόνο ο ράπερ, αδιάφορος για τους παραπάνω όπως και τους πρέπει, στήριξε την εκστρατεία βοήθειας στα θύματα του Μάντσεστερ μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande στις 22 Μαΐου πραγματοποιώντας φιλανθρωπική δωρεά προς τα θύματα και τις οικογένειές τους με συμμάχους του τον βρετανικό Ερυθρό Σταυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ