ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aντέλ Εξαρχόπουλος: Η ηδονική star επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Aντέλ Εξαρχόπουλος: Η ηδονική star επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Με την εντυπωσιακά τολμηρή ερμηνεία της στη "Ζωή της Αντέλ" η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος συζητήθηκε πολύ στις Κάννες το 2013 -όταν και η ερωτική ιστορία Αμπντελατίφ Κεσίς κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο 66ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ- και εκτοξεύθηκε στην παγκόσμια σφαίρα της δημοσιότητας. Δεν ήταν ένα τυχαίο ραντεβού, ούτε αυτή είναι μια ακόμη ενζενί με ημερομηνία λήξης. 

Τώρα η 23χρονη star επιστρέφει με συμπρωταγωνιστή τον Ματίας Σένερτς στην ταινία του Μικαέλ Ρ. Ρόσκαμ με τίτλο "Racer and the Jailbird".

Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στη Γαλλία τον ερχόμενο Νοέμβριο υπό τον τίτλο Le Fidele και περιγράφει μία ιστορία σαν αυτή των Μπόνι και Κλάιντ.

Στον Ρόσκαμ το στοιχείο να δίνει ένταση στους χαρακτήρες δεν είναι άγνωστο και φαίνεται ότι και σε αυτήν την ταινία ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στον γρήγορο κόσμο των ιπποδρομιών και επικεντρώνεται, εκ πρώτης όψεως, σε μία ιστορία αγάπης ανάμεσα στον γκάνγκστερ Τζίνο, γνωστό ως "Τζίτζι" (Ματίας Σένερτς) και την Μπενεντίκτ γνωστή ως Μπίμπι (Αντέλ Εξαρχόπουλος) που είναι μία πλούσια και τολμηρή αναβάτρια.

https://www.instagram.com/p/p

H Eξαρχόπουλος ανήκει στις εκλεκτές star της Γαλλίας που αγαπούν οι οίκοι πολυτελείας και η σχέση της με τον μαύρο ράπερ Doums συζητήθηκε πολύ καθώς οι ίδιοι συστήνονται στα media ως "Η ωραία και το κακό αγόρι".

Η Εξαρχόπουλος αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μία ανάρτηση στο Instagram λίγο πριν το show της Louis Vuitton φέτος τον Μάρτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ