ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Playlist: Η επιστροφή του Calvin Harris & η βία του Kendrick Lamar (vids)

Playlist: Η επιστροφή του Calvin Harris & η βία του Kendrick Lamar (vids)

Με ένα all-star album o πιο εμπορικός DJ του κόσμου Calvin Harris επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα ενώ ο αφηγητής της Αμερικής της μισαλλοδοξίας Kendrick Lamar παραδίδει ακόμη ένα αριστουργηματικό video για το ELEMENT.

Ο τραγουδιστής, συνθέτης, δισκογραφικός παραγωγός και DJ Calvin Harris κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο του τραγούδι "Feels" στο οποίο συνεργάζεται με διάσημους καλλιτέχνες, η Κέιτι Πέρι, ο Pharrell Williams και ο Big Sean.

Το βίντεο για το "Feels" σκηνοθέτησε ο Εμίλ Νάβα, σκηνοθέτης των μουσικών βίντεο του Εντ Σίραν, της Ρίτα Όρα, της Έλι Γκούλντινγκ και άλλων.

Το "Feels" είναι το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ του Χάρις "Funk Wav Bounces Vol. 1", το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Από το καινούριο άλμπουμ του Σκοτσέζου DJ, το πρώτο που κυκλοφορεί από το 2014, έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας το "Slide", συνεργασία με τους Φρανκ Όσιαν και Μίγκος, το "Heatstroke" συνεργασία με τους Αριάνα Γκράντε, Φάρελ Γουίλιαμς και Young Thug και το "Rollin" με τους Future και Khalid. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο άλμπουμ είναι οι Τράβις Σκοτ, ο Τζον Λέτζεντ, η Νίκι Μινάζ, η Κελάνι, ο PARTYNEXTDOOR, ο Lil Yachty, ο Snoop Dogg, ο ScHoolboy Q, και ο ο D.R.A.M.

Από τις αντιδράσεις στο Twitter φαίνεται ότι με το "Feels" εξασφάλισε ακόμη μία επιτυχία, αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Η βία που στοιχειώνει

Σε εντελώς άλλο ύφος ο ποιητής της rap Κendrick Lamar έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του οπτικό αφήγημα για το single "ELEMENT" από το διθυραμβικό album του "DAMN" που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τις Aftermath Entertainment και Interscope Records / Universal Music.

Σε σκηνοθεσία των Jonas Lindstroem και The Little Homies το video μιλάει για την κουλτούρα της βίας που αποθεώνουμε.

Σε πολλά σημεία του το clip αποτίει φόρο τιμής στο διάσημο μαύρο φωτογράφο Gordon Park, που κατέγραψε τις ζωές των Αφροαμερικανών στα χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Κίνημα Ατομικών Δικαιωμάτων (1954-1968).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ