ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Social Buzz: Μητέρα η Rosie, ανοιχτή πρόσκληση στη Μύκονο από τη Λόχαν

Social Buzz: Μητέρα η Rosie, ανοιχτή πρόσκληση στη Μύκονο από τη Λόχαν
Instagram@lindsaylohan

Ένα νέο κεφάλαιο ζωής για το top model Whiteley και ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο για τη Λίντσεϊ Λόχαν είναι οι ειδήσεις που έγιναν viral στα social media τα τελευταία 24ωρα. 

Μόλις ένα χρόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της σχέσης της με τον σταρ του Χόλιγουντ Τζέισον Στέιθαμ το μοντέλο Rosie Huntignton Whitley έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

"Ο μικρός μας άντρας έφτασε! Τζακ Όσκαρ Στέιθαμ, 3.900 γραμμάρια το Σάββατο 24 Ιουνίου" έγραψε στην σελίδα του στο Instagram το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός.

Οι ακόλουθοί της ενθουσιασμένοι από το ευτυχές γεγονός συνεχάρησαν το ζευγάρι με μηνύματα ευχών για καλή τύχη στον νεογέννητο Τζακ Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/p

H Λόχαν ψηφίζει ξανά Ελλάδα

lilo

"Καλά μου κορίτσια: Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάρις Χίλτον ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Beyonce" έγραψε στο Twitter της η Λίντσεϊ Λόχαν που από σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα γενέθλια της στη Μύκονο στις 2 Ιουλίου.

Πέρα από την ανεπίσημη καμπάνια της για το νησί των Κυκλάδων η ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας Λίντσεϊ Λόχαν ανακοίνωσε ότι μπαίνει δυναμικά στο χώρο του διαδικτύου, καθώς εγκαινίασε την νέα της lifestyle ιστοσελίδα.

Η 30χρονη σελέμπριτις ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν και της Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε στο διαδίκτυο τον δικό της ιστότοπο και υπόσχεται ότι μέσα από αυτόν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον "αποκλειστικό κόσμο" της.

https://www.instagram.com/p/p

"Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον" υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.

Ωστόσο σε αντίθεση με την ιστοσελίδα της Πάλτροου, της Γουίδερσπουν και της Λάιβλι η Λόχαν χρεώνει τους επισκέπτες με 2,99 δολάρια το μήνα, για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ