ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Μυστικά & αποκαλύψεις στο περιοδικό TIME

Game of Thrones: Μυστικά & αποκαλύψεις στο περιοδικό TIME

Mε ένα διπλό τεύχος αφιερωμένο στο Game of Thrones που κάνει πρεμιέρα με τον έβδομο, προτελευταίο κύκλο του στις 16 Ιουλίου το περιοδικό ΤΙΜΕ αναζητάει τις αλήθειες και τα ψέμματα στα γυρίσματα της σειράς των ρεκόρ και των βραβείων.

Καθώς ο δημοσιογράφος Daniel D’addario είχε πρόσβαση στο άβατο της παραγωγής μίλησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς για τους χαρακτήρες που υποδύονται και το φινάλε της σειράς.

Ο Kit Harington έκανε λόγο για μια "μεγάλη αλλαγή" στον ήρωα που υποδύεται, τον Jon Snow, σε αυτή τη σεζόν λέγοντας: "Είναι ο Jon που ξέραμε, αλλά ενηλικιώνεται" σχολίασε. "Έκανα λάθη τα προηγούμενα χρόνια για τον χαρακτήρα που υποδύομαι, θεωρούσα ότι δεν είχε αρκετό ενδιαφέρον" πρόσθεσε.

Η Εμίλια Κλαρκ από την άλλη πήρε την εκδίκηση της στα γυρίσματα καθώς είναι μία από τις πιο μικροκαμωμένες πρωταγωνίστριες του show, όχι όμως όταν είναι επάνω στο μηχανικό τέρας του Drogon που εξουσιάζει.

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα μηχανικό τέρας αλλά κανένας μας δεν υπολόγιζε πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ θα ήταν" λέει ο συνδημιουργός του Game of Thrones David Benioff.

b db weiss david benioff creators

D.B. Weiss & David Benioff, οι συνδημιουργοί του GOT στο φακό του ΤΙΜΕ

Από την πλευρά της η Lena Headey (Cersei Lannister) είπε για τη σχέση της με τον Nicolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister): "Νομίζω η αγάπη τους έχει βάση τον σεβασμό". Από την πλευρά του ο "αδελφός" της σχολίασε ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί για αυτή την απαγορευμένη σχέση. "Έχω δύο μεγαλύτερες αδελφές. Θα ήταν περίεργο..."

Το TΙΜΕ έχει στο εξώφυλλό του τους Kit Harrington (Jon Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) και Lena Heady (Cersei Lannister). Η φωτογράφιση φέρει την υπογραφή του Miles Aldridge που έδωσε ένα ποπ χαρακτήρα στο σκοτεινό και συχνά γοτθικό "τόνο" της σειράς αντλώντας έμπνευση από αναγεννησιακούς καλλιτέχνες του Βορρά, όπως ο Albrecht Dürer και ο Lucas Cranach.

Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ