ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αdele: Mε ένα σημείωμα λέει αντίο στα live για πάντα

Αdele: Mε ένα σημείωμα λέει αντίο στα live για πάντα

Η ντίβα της βρετανικής μουσικής σκηνής Adele ποτέ δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τις live εμφανίσεις.

 

Ειλικρινής και έχοντας αναπτύξει μια όσο το δυνατόν πιο οικεία σχέση με όσους την ακολούθησαν στις περιοδείες της ανά τον κόσμο η Adele αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους που την κάνουν να μη θέλει να κάνει ξανά περιοδείες σε χειρόγραφο μήνυμα της.

Η αντιπάθεια της για τις περιοδείες δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Adele ήδη από τον Μάρτιο είπε σε συναυλία που έδωσε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ότι "οι περιοδείες δεν είναι κάτι που της αρέσει" καθώς "το χειροκρότημα την κάνει και αισθάνεται ευάλωτη".

"Δεν ξέρω εάν θα κάνω ξανά περιοδεία. Ο μόνος λόγος που το κάνω είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη αν οι περιοδείες είναι στο πρόγραμμά μου" είπε από τη σκηνή.

Αφού πραγματοποίησε την πρώτη από τις τέσσερις εμφανίσεις της στο στάδιο του Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, ένας μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα της Adele που η ίδια μοιράστηκε μαζί με το πρόγραμμα της συναυλίας.

Αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του 25 φτάσαμε στο τέλος" γράφει. "Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες".

Adele note

"Μέχρι τώρα έκανα 119 εμφανίσεις και με αυτές τις τελευταίες τέσσερις θα φτάσω τις 123, ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση. Έκανα αυτήν την περιοδεία μόνο για σας και ελπίζω να σας άγγιξε με τον τρόπο που άγγιξαν εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες" συνεχίζει το σημείωμα.

"Ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την αγάπη και την καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπάω. Καληνύχτα για τώρα" καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ