ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Εγωίστρια & άπληστη»: Η Adele εξοργίζει θαυμαστές & χάνει εκατομμύρια

«Εγωίστρια & άπληστη»: Η Adele εξοργίζει θαυμαστές & χάνει εκατομμύρια

"Μηδενικό εργασιακό ήθος!" Αυτό ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της Αdele ότι ακυρώνει τις δύο τελευταίες συναυλίες της στην πατρίδα της, το Λονδίνο εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές. 

H τραγουδίστρια του Someone Like You μπορεί να δεσμεύτηκε ότι θα επιστραφεί το κόστος των εισιτηρίων ωστόσο πολλοί θαυμαστές της την κατηγορούν για αντιεπαγγελματισμό και αδιαφορία προς το πρόσωπο τους καθώς μπορεί μεν να αποζημιωθούν για τα εισιτήρια των ακυρωμένων συναυλιών, όχι όμως και για τα ξενοδοχεία ή τα αεροπορικά κόστη που ξόδεψαν για να την απολαύσουν -εάν και εφόσον η Adele δεν ακύρωνε τις εμφανίσεις της.

“Adele, συγχαρητήρια που μας απογοήτευσες όλους. Την επόμενη φορά μην είσαι τόσο άπληστη και εγωίστρια και φρόντισε να έχεις λιγότερες ημερομηνίες εμφανίσεων ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου" έγραψε άλλος χρήστης.

"Θα πληρώσει και τα εισιτήρια των τρένων; Τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Έχει βγάλει εκατομμύρια από όλους εμάς. Νομίζω θα πρέπει να το ανταποδώσει" πρόσθεσε.

adele blast

Στον αντίποδα άλλοι θαυμαστές της 29χρονης ντίβας της μουσικής σκηνής ξεκίνησαν την καμπάνια #SingForAdele. "@Adele ακόμη και αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις θα το κάνουμε εμείς για σένα" γράφουν.

Η 29χρονη επρόκειτο να ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία της το Σαββατοκύριακο στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.

"Δεν ξέρω από πού να αρχίσω" έγραψε σε ένα πληθωρικό μήνυμά της στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής." Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου". "Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο" πρόσθεσε.

adele1 001

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 15 Grammy, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια περιοδεία της το 2011 εξαιτίας αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές.

Απώλειες εκατομμυρίων

Πολλά εκατομμύρια αναμένεται να χάσει η Αντέλ λόγω των συναυλιών που ακύρωσε, καθώς εκτός από τα έσοδα των εισιτηρίων που χάνει, οι εμφανίσεις της επρόκειτο να βιντεοσκοπηθούν και να πωληθούν σε dvd.

Για την κινηματογράφηση των συναυλιών στο Γουέμπλεϊ, είχε προσληφθεί ένα πολυπληθές τηλεοπτικό συνεργείο με 100 κάμερες που θα απαθανάτιζαν το Adele Live 2017: The Finale.

Ο Ματ Άσκεμ ο οποίος σκηνοθέτησε βίντεο για τους Muse και τους Take That, είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη να δημιουργήσει το πιο επιτυχημένο dvd του είδους του. Οι εμφανίσεις της το Σάββατο και την Κυριακή θα ήταν τα βασικά σημεία της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/p

Η 29χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε τις συναυλίες λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ανέμεναν να κερδίσουν εκατομμύρια από τις πωλήσεις του DVD σε όλον τον κόσμο, αλλά τώρα αυτό φαντάζει μακρινό όνειρο, και η τραγουδίστρια δεν έχει διευκρινίσει αν θα γίνει κάποια στιγμή αργότερα ή αν έκλεισε εντελώς την πόρτα της σε αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ