ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρία Μενούνος: Ένας Ρόκι στο φορείο μετά την επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο (vid)

Μαρία Μενούνος: Ένας Ρόκι στο φορείο μετά την επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο (vid)

H περιπέτεια υγείας της Μαρίας Μενούνος δεν την λυγίζει στο ελάχιστο. Αποδεικνύοντας ότι έχει θάρρος να βγει νικήτρια σε όλα όσα θα αντιμετωπίσει μετά την επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο η Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της.

Το video της, αυτή η ψηφιακή καταχώρηση στο ημερολόγιο ζωής της, μαγνητοσκοπήθηκε μετά την επέμβαση των 7,5 ωρών και έχει έμπνευση από τον κινηματογράφο.

Χρησιμοποιώντας μια ατάκα ενός ήρωα που η ίδια αγαπάει πολύ, του Ρόκι Μπαλμπόα, η Μενούνος, πριν ακόμη μεταφερθεί στο δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς είναι στο φορείο μετά από μια εξουθενωτική επέμβαση που διήρκεσε 7,5 ώρες λέει:

“Το θέμα δεν είναι πόσο δυνατά χτυπάς τον αντίπαλο. Το θέμα είναι πόσο δυνατά θα σε χτυπήσουν και εσύ θα ξανασηκωθείς. Πόσα μπορείς να αντέξεις και όμως, να προχωράς πάντα μπροστά. Έτσι κερδίζεις τις νίκες σου"!

https://www.instagram.com/p/p

Nέα ζωή στο πλευρό της μητέρας της

menou2

"Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό" είπε στη συνέντευξη της η 39χρονη στο περιοδικό People. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας" πρόσθεσε. Η μαγνητική αποκάλυψε ότι είχε μηνιγγίωμα το οποίο πίεζε τα νεύρα του προσώπου της".

Παραδίδοντας μαθήματα δύναμης η Μενούνος όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά χαμογέλασε ενώ σχολιάζει "απίστευτα σουρεαλιστικό το γεγονός ότι διαγνώστηκε με όγκο, την ώρα που και η μητέρα της έδινε τη δική της μάχη".

Σε ανάρτηση της με τη μητέρα της η Μενούνος ζητάει κάτι από όλους: "Εγώ δεν ακολουθώ κάποια αγωγή, ευτυχώς, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη μητέρα μου. Σας παρακαλώ να τη θυμάστε στις προσευχές σας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ