ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλα & Αλεξάντερ: Τα δίδυμα Κλούνεϊ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση (vid)

Έλα & Αλεξάντερ: Τα δίδυμα Κλούνεϊ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση (vid)

Τις πρώτες τους διακοπές της ζωής τους κάνουν τα δίδυμα των Aμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση τους.

H Έλα και ο Aλεξάντερ ήρθαν στη ζωή το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου και αν πιστέψουμε όσα είπε ο πατέρας του Κλούνεϊ, Νικ, στο US Weekly "τα μωρά είναι πανέμορφα. Τα δίδυμα έχουν σκούρα μαλλιά, μοιάζουν στην μελαχρινή μαμά τους". Αν πάλι όχι ίσως πιστέψουμε όσα λέει η μητέρα του star που έχει εντελώς άλλη άποψη καώς επιμένει ότι τα παιδιά μοιάζουν στο γιο της.

"Η Νίνα ορκίζεται ότι τα παιδιά έχουν την μύτη του Τζορτζ. Οχι και τα δύο, το ένα από τα δύο. Ο γιος. Αγαπώ τα ονόματά τους" πρόσθεσε ο Νικ Κλούνει.

Στο εντυπωσιακό ντεμπούτο τους στη δημόσια σφαίρα τα μωρά του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και της δικηγόρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του Μιλάνο.

Η επίσκεψη στην Ιταλία έγινε, σύμφωνα με το ΤΜΖ, για να γιορτάσει η οικογένεια τον πρώτο μήνα από τη γέννηση των διδύμων.

Η τετραμελής πλέον οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε στο Μιλάνο με ιδιωτικό τζετ και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι ευτυχείς γονείς ήταν ντυμένοι σπορ, με μπλουζάκια και τζιν παντελόνια και μετέφεραν τα μωρά τους σε λευκά πορτ μπεμπέ, με ιδιαίτερη προσοχή.

Η Έλα και ο Αλεξάντερ γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας. Αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων το ζευγάρι είχε δηλώσει: "Η Έλα και ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Τζορτζ έχει ηρεμήσει και χρειάζεται λίγες ημέρες για να επανέλθει".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ